Brandpreventieonderhoud in Duin- en Bollenstreek met First Response en RACA

First Response en RACA weten elkaar al jarenlang goed te vinden. First Response, gelegen in Sassenheim, is gespecialiseerd in brandbeveiliging. RACA levert vanuit Hillegom alles op het gebied van led (nood)verlichting, accu’s en batterijen. Een echte Duin- en Bollenstreek samenwerking dus!

Brandpreventieonderhoud bij De Kaag Watersport Academy

Niets is erger dan er te laat achter komen dat de brandpreventie niet op orde is. Daarom is brandpreventieonderhoud wettelijk verplicht. Afgelopen maand bracht First Response een bezoek aan De Kaag Watersport Academy voor de jaarlijkse inspectieronde. Omdat RACA First Response bij dit project heeft ondersteund, ging accountmanager Sebastiaan Bos even langs.

Noodverlichting weer op orde

Tijdens het onderhoud in Kaag worden enkele accu’s vervangen en nieuwe noodverlichting geplaatst. Tevreden kijkt Sebastiaan mee met de monteur: “Altijd leuk om het eindresultaat te zien. Dat krijg ik als accountmanager niet altijd mee. Dit specifieke noodverlichtingsarmatuur zal zeker 35.000 branduren werken. De Kaag Watersport Academy is de komende jaren dus weer verzekerd van een goed functionerende noodverlichting. En daar doen we het uiteindelijk voor!”

Advies op maat

RACA heeft in het assortiment veel verschillende producten en merken. Daarom is het juiste advies erg belangrijk. First Response kiest graag voor producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levertijd. Sebastiaan vertelt: “Tijdens het bezoek aan onze showroom is de keuze van First Response gevallen op Taurac. Dit merk voldoet aan de eisen en biedt bovendien met het strakke design iets extra’s voor de eindgebruiker. Noodverlichting hangt immers duidelijk in het zicht en mag er daarom netjes en verzorgd uitzien.”

Waarom RACA?

De broers Michael en Luke van Kesteren zijn als eigenaren van First Response nauw betrokken bij de inkoop van materialen. “Bij onze projecten hebben we vaak van alles nodig; denk aan accu’s, noodverlichting en connectoren. Wij vinden het wel zo makkelijk dat we alles op één plek kunnen bestellen. Daarnaast is de lokale connectie erg prettig; als er iets is kunnen we direct schakelen.”

Bekijk de noodverlichtingsarmaturen van Taurac, standaard geleverd met 3 jaar garantie.

Deel dit artikel