HBI noodverlichting armaturen 400 veelzijdig en voordelig

400 Economy armaturen nu in de opruiming

Wij lichten in dit artikel drie HBI armaturen uit de 400 serie uit. Alle drie de armaturen zijn IP65 spat- en spuitwaterdicht. De serie is voorzien van het Ledology-concept.De armaturen zijn uitermate geschikt voor gebouwen met een met een hoge gebruiksintensiteit. Nu de laatste stuks zeer gunstig geprijsd, met hoge kortingen.


40008 HBI 8W IP65 nood armatuur noodverlichting Serie 400

Dit opbouw armatuur wordt toegepast als vluchtwegverlichting in grote gebouwen zoals scholen, kantoren, parkeergarage's, sportclubs en andere grote openbare gelegenheden. Het armatuur is voorzien van een testknop en wordt decentraal nood gevoed. Het armatuur is met of zonder pictogram te gebruiken. Bij ons krijgt u 3 jaar garantie. Bekijk het 40008 HBI 8W armatuur.


40008E HBI armaturen Serie 400

Dit opbouw armatuur wordt ook toegepast als vluchtwegverlichting in grote gebouwen zoals scholen, kantoren, parkeergarage's, sportclubs en andere grote openbare gelegenheden. Het armatuur is ook voorzien van een testknop en wordt decentraal nood gevoed. Het armatuur is met of zonder pictogram te gebruiken. Bij ons krijgt u 3 jaar garantie. Bekijk het 40008E HBI 8W armatuur.


40808E HBI 8W IP65 nood/continu armatuur noodverlichting Serie 400

Dit opbouw armatuur wordt ook toegepast als vluchtwegverlichting in grote gebouwen zoals scholen, kantoren, parkeergarage's, sportclubs en andere grote openbare gelegenheden. Het armatuur is ook voorzien van een testknop en wordt decentraal nood / continu gevoed. Het armatuur is met of zonder pictogram te gebruiken. Bij ons krijgt u 3 jaar garantie. Bekijk het 40808E HBI 8W armatuur.


Standaard zijn noodverlichtingsarmaturen van dit type uitgevoerd met een NiCd 3,6V/1,6Ah High Temp. batterypack. Wij adviseren om de batterypacks na 4 jaar preventief te vervangen. Uiteraard kunt u voor noodverlichting accu's en batterypacks (op maat) ook bij ons terecht.