Nieuwe website Raca Group B.V. per 2 januari 2019

 

Nieuwe website per 2 januari 2019

Op 2 januari 2109 gaat onze nieuwe website live.


Raca begint het nieuwe jaar met een vernieuwde website. De vernieuwing brengt ook een aantal veranderingen met zich mee. Het gevolg is dat wij u als klant beter in uw wensen en behoeften kunnen voorzien. De website krijgt een uitstraling die past bij Raca Group, wie wij zijn en wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.


Wat betekent dat voor u?

Bent u nog geen klant?

Dan dient u zich aan te melden. Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen om het assortiment en de condities met u samen te stellen.


Bent u Nederlandse klant?

Dan hoeft u verder geen actie te ondernemen.


Bent u een Belgische klant met een account op www.raca.be?

Dan hoeft u verder geen actie te ondernemen.


Bent u een Belgische klant met een account op www.raca.nl?

Dan dient u zich opnieuw te registreren op www.raca.be. Het is vanaf 2 januari niet meer mogelijk om als Belgische klant gebruik te maken van uw account op de Nederlandse site.


Wat verandert er?

Met de livegang van de nieuwe website zullen de website prijzen niet meer direct zichtbaar zijn. De reden is dat wij ons volledig op Business to Business gaan richten. U ziet alleen de prijzen wanneer u ingelogd bent. Bent u nog geen klant? Dan vragen wij u om u aan te melden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.


De website krijgt een andere uitstraling dan u nu gewend bent. U kunt vanuit het menu en de homepage eenvoudig navigeren naar de producten of het segment waar u onder valt.


Binnen afzienbare tijd gaan wij zoekfuncties per categorie aanbieden, zodat u eenvoudiger de juiste accu bij uw toepassing kunt vinden.Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mailadres info@raca.nl