Eaton Blessing noodverlichting leverancier

Raca is vanaf heden ook leverancier van Eaton Blessing noodverlichting. Eaton Blessing brengt al sinds de jaren 60 zeer betrouwbare en geavanceerde armaturen op de markt.


Voor alle noodverlichting producten van Raca geldt dat ze voldoen aan de aan noodverlichting gerelateerde productnormen waaronder: NEN-EN-IEC 60598-2-22, NEN-EN 50171 en NEN-EN-ISO 7010.


Eaton Blessing armaturen

Wij bieden Eaton Blessing noodverlichting armaturen in verschillende uitvoeringen, zoals nood en continu. Er zit bijvoorbeeld ook onderscheid in de lichtbronnen, u heeft de keuze uit LED en fluorescentie. En u heeft onder meer de keuze uit het type armatuur, galerijverlichting en spots. Voor meer specificaties bekijk alle Eaton en Blessing armaturen.


Bekijk alle Eaton Blessing noodverlichting armaturen >


Eaton Blessing batterijen

Naast Eaton Blessing armaturen, kunt u ook batterijen bij ons bestellen. De juiste type accu hangt af van een aantal factoren. Weet u niet exact welke noodverlichting accu u nodig heeft? Laat u adviseren door een van onze verkoopspecialisten. Vergeet ook niet dat u uw noodverlichting accu's periodiek moet vervangen.


Bekijk alle Eaton Blessing noodverlichting accu's >