De verschillende soorten TL verlichting

 

Verschillende soorten TL verlichting

Wij bieden u TL verlichting aan in verschillende types. Zo hebben wij Led verlichting, T2 verlichting, T5 verlichting, T8 verlichting en T12 verlichting.


TL led verlichting

TL led verlichting is een TL buis met led verlichting als lichtbron. Led verlichting is alleen beschikbaar in het T8 type. TL led verlichting is energiezuiniger dan normale TL verlichting en heeft ook een langere levensduur. De levensduur is zo’n 40.000 uur langer dan normale TL verlichting.


T2 verlichting

T2 verlichting is een mini TL buis. De diameter van dit type TL verlichting is 7 millimeter en de lampvoet is van het model W4.3. Het type T2 verlichting wordt vooral toegepast om kleinere ruimtes te verlichten, zoals in magazijnen of winkels.


T5 verlichting

T5 verlichting is een kleine TL buis, maar zeer doeltreffend. De diameter van dit type TL verlichting is 16 millimeter en de lampvoet is van het model G5. Het type T5 verlichting wordt vooral toegepast op elektronische voorschakelapparaten in bijvoorbeeld scholen, kantoren of fabrieken.


T8 verlichting

T8 verlichting komt het meeste voor onder de TL buizen. De diameter van dit type TL verlichting is 26 of 28 millimeter en de lampvoet is van het model G13. Verlichting van het type T8 heeft een lange levensduur. Daarnaast is de lichtstraling de gehele levensduur hetzelfde. Het wordt vooral toegepast in scholen, kantoren, fabrieken en industrieterreinen.


T12 verlichting

T12 verlichting is de grootste soort TL verlichting. Afhankelijk van het model is de diameter van 38 tot 41 millimeter. De lampvoet van dit model is G13. De T12 verlichting is populair op plekken waar de waarneming van kleuren niet heel erg belangrijk is. Dit komt vanwege de kleurweergave-index, die is 60-69Ra.


TL verlichting bestellen

TL verlichting kunt u in onze webshop bestellen. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat.


Weet u wat er gebeurt als u de TL verlichting aan zet? De werking van een TL lamp gebeurt op twee manieren...