Krachten van Raca


Over Raca

Raca Group B.V. levert krachtbronnen

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van krachtbronnen zoals LED verlichting, accu's en batterijen. Deze producten leveren wij aan bedrijven die actief zijn in verschillende groei sectoren zoals de installatiebranche, onderwijsinstellingen, medische sector, agrarische sector en industrie. Wij werken doelgericht, flexibel en loyaal. Met deze kernwaarden realiseren wij groei en innovatie voor onze klanten en plezier en ambitie in ons werk.


Vraag van morgen beantwoorden

In ons vakgebied streven wij ernaar de vraag van morgen te beantwoorden. Onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee uw bedrijf haar voordeel kan behalen. Onze klanten ondersteunen wij met een persoonlijke dienstverlening, zodat wij voor ieder project een oplossing op maat kunnen realiseren.


Krachten van Raca

Bij Raca staan niet alleen onze producten voor een krachtig verhaal, maar ook onze medewerkers. We werken met een groep Raca medewerkers die een sterke ambitie heeft om de klant persoonlijk en daadkrachtig te helpen bij het oplossen van vragen. Dit helpen doen we vanuit onze kernkrachten: doelgericht, flexibel en loyaal. Deze Raca krachten geven plezier in ons werk en zorgen jaar in jaar uit voor hoge beoordeling in klanttevredenheid.

We nemen u graag mee in een verder uitleg over onze Raca kernkrachten. Bekijk onze krachten om er achter te komen waar Raca voor staat en wat u kunt verwachten als u met ons in contact komt.

Hoofdkantoor adres

Arnoudstraat 22
2182 DZ Hillegom
Nederland

Tel: (+31) (0)252-227070
Fax: (+31) (0)252-533922
E-mail: info@raca.nl

Betalingsgegevens

BTW nr: NL 8098 09291 B01
Kamer van Koophandel: 28090084
Rabobank: 32.81.84.004
Swift: RABO NL 2U
BIC: 4652
IBAN: NL61RABO0328184004

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08:30-17:00 uur

Raca België  Raca Nederland Raca Group B.V. nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste acties en nieuwtjes, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan 1x per maand van ons een e-mail met daarin de leukste deals en de laatste nieuwsfeiten. Uitschrijven kan op elk gewenst moment door de link in de nieuwsbrief of in de dashboard van uw online account als u bij ons via de webshop ingelogd bent.Even geduld...

Ga verder met winkelen
Naar winkelwagen en afrekenen