Accupack noodverlichting

Accupack noodverlichting

Accupack noodverlichting Raca

Accupack noodverlichting kopen

Noodverlichting is essentieel in een situatie van paniek en chaos, mensen kunnen met behulp van deze verlichting snel en veilig het gebouw verlaten. Wanneer de netspanning in het gebouw wegvalt wordt automatisch overgeschakeld naar de noodverlichting. De noodverlichting armaturen zijn aangesloten op de netspanning, dit zorgt ervoor dat de accupack in de armatuur opgeladen blijft. Raca biedt u diverse soorten noodverlichting accu's aan en helpt u de oplossing vinden voor uw toepassing.

Accupack voor noodverlichtingarmatuur

Wij verkopen accupacks in de volgende merken:

Altijd het juiste accupack voor uw armatuur. De accupacks voor noodverlichting zijn verkrijgbaar in verschillende soorten chemie: NiMH en NiCD, voltage, amperage en type. Raca levert onder andere de volgende types:

  • 1/2 D cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling
  • 4/3 A cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • 7/5 SC cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • A cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • AA cel is leverbaar in NiMH en NiCD accupack samenstelling
  • AAA cel is leverbaar in NiMH accupack samenstelling
  • C cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling
  • D cel is leverbaar in NiCd accupack samenstelling
  • Sub C cel is leverbaar in NiMH en NiCD accupack samenstelling

Accupack van Taurac

Het merendeel van ons assortiment bestaat uit noodaccu´s van het merk Taurac. Dit is een vooraanstaand merk dat zich al meerdere keren bewezen heeft in de wereld van accu´s en batterijen. Raca garandeert u tot wel 4 jaar op een autonomietijd van 1 tot 3 uur. Een noodverlichting accupack van Taurac is zeer betrouwbaar, dit is onder andere bewezen met de testen waar de internationaal erkende norm IEC61951-1 werd aangehouden. Een noodverlichting accupack van Taurac is geschikt voor hoge temperaturen.

Accupack noodverlichting op maat

Wilt u een accupack op maat bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Voor ruim 15 jaar zijn wij leverancier van accu's en op maat gemaakte accupacks. Voor de selectie op maat gemaakte accu's die perfect zijn afgestemd op de specificaties van uw toepassingen, ontvangen wij graag alle relevante informatie die van toepassing is om een juiste aanbieding te maken. Raca ontwerpt accupacks op maat. De accupacks worden samengesteld aan de hand van uw eisen en behoeften, waardoor uw energiebron altijd aansluit op de toepassing en de beste prestaties levert.

Uw noodverlichting accu eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte noodverlichting accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Bekijk ook eens ons complete overzicht van noodverlichting.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment met accupacks voor Noodverlichting

Bekijk alle noodverlichting accupacks