SBB erkend leerbedrijf

SBBBeeldmerk

Raca Group B.V. erkend leerbedrijf

Met heel veel plezier zetten wij ons in om o.a. leerlingen uit het middelbaar beroepsonderwijs op weg te helpen in hun pad naar het beroepsleven. Raca Group B.V. is erkend SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) leerbedrijf.

Stage lopen bij RACA?

Wij vinden het belangrijk om scholieren en studenten de mogelijkheid te bieden om via een stage werk- en leerervaring op te doen. Door onze kennis, ons gespecialiseerde team en onze ambitieuze instelling werken we vakkundig, servicegericht en flexibel. Deze instellingen brengen we graag over aan de toekomstige generatie. Leren in de praktijk is een onmisbaar onderdeel van je opleiding.

RACA heeft regelmatig diverse stageplekken en/of leerbanen beschikbaar. Bekijk ons profiel op MijnSBB en zie welke erkenningen Raca Group B.V. als leerbedrijf allemaal heeft.

Ben je op zoek naar een stage? Kijk gerust bij onze openstaande vacatures. Je kunt ook altijd een open sollicitatie sturen. Wil je meer weten? Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen om antwoord te krijgen op al je (stage)vragen en mogelijkheden.