Accupack op maat gemaakt

Raca Group is al 30 jaar specialist in op maat gemaakte accupacks voor diverse toepassingen. De accupacks vervaardigen we in eigen beheer of in samenwerking met externe partners. Bent u als bedrijf op zoek naar accu’s voor een specifieke toepassing of naar een goedkoper alternatief? Wij zijn in staat aan iedere vraag te voldoen.

Wat wij doen

Raca is al vele jaren actief in de brandveiligheid, verlichting en accu’s. Ons assortiment accu’s varieert van medische accupacks en noodverlichting accu’s tot accu’s die speciaal voor de klant zijn ontwikkeld. Denk hierbij o.a. aan accu’s voor ondergrondse afvalcontainers en tilliften. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot huisleverancier van accupacks voor tal van bedrijven en instellingen in de Benelux.

Accu op maat gemaakt raca group

Accupacks op maat

Ons kantoorpand in Hillegom is voorzien van een werkplaats en ruim magazijn. Met behulp van puntlasmachines en losse cellen stellen we accupacks zelf samen en verwerken deze in behuizingen. Bij grotere aanvragen kunnen wij direct bij de fabrikant accu’s laten maken wat een kostenbesparing oplevert.

Deskundigheid

Accu’s worden steeds vaker toegepast in voorzieningen met als gevolg dat er steeds meer gevraagd wordt van de krachtbronnen. Om de juiste keuze voor een type accu te kunnen maken is deskundig advies erg belangrijk. Met onze jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk van specialisten ondersteunen wij u graag in de zoektocht naar een passende oplossing.

Sebastiaan Bos Contact

Type accu’s en batterijen

  • NiMH accupacks
  • NiCD accupacks
  • Loodaccu's
  • Lithium batterijen

Voordelen

  • Breed assortiment
  • Deskundig advies
  • Betrouwbaar
  • Beschikbaar

ISO 9001

Raca Group is ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij werken volgens strikte procedures en veiligheidsvoorschriften. Tevens werken wij actief samen met Stichting OPEN en STIBAT om duurzaamheid binnen onze branche te promoten.

Logo ISO Duurzaam

Accupacks op maat aanvragen?

Onze specialist kan vragen om specificaties of een voorbeeld van de accu of batterij om het vervangende exemplaar voor u samen te stellen. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op