Dit is de Smart Stand Alone rookmelder van Lupus

Sinds kort is de nieuwe rookmelder van Lupus Electronics verkrijgbaar bij Raca Group. Met een geïntegreerde simkaart en handige app voor het onderhoud biedt deze rookmelder installatiegemak en tijdsbesparing voor de installateur. Ideaal voor bijvoorbeeld vakantieparken met aparte woningen en campings.

Geïntegreerde simkaart (e-sim)

De draadloze rookmelder heeft geen router, hub of poort nodig om verbinding te maken. Het slimme apparaat maakt namelijk met de geïntegreerde simkaart (e-sim) via het narrowband IoT netwerk verbinding met de Lupus cloud. Installeren is een kwestie van ophangen en activeren door de QR-code te scannen met de Lupus app.

Lupus_01

Onderhoudsgemak en tijdsbesparing

Met de Smart Stand Alone rookmelder kunnen beheerders eenvoudig op afstand onderhouden. Het systeem werkt volledig automatisch en houdt rekening omgevingsfactoren zoals stof. Hierdoor hoeft een pand na montage 10 jaar lang niet bezocht te worden.

Voordelen

  • Geautomatiseerd onderhoud op afstand (NEN14604)
  • 24/7 Status update
  • Accu met levensduur van 10 jaar
  • Alarm notificatie via app, ECC en API
  • Altijd online via mobiele link, geen gateway nodig
  • Eenvoudige administratie via Lupus Cloud

Eenvoudig opschalen

Het systeem van de rookmelder is erop gemaakt om een ongelimiteerd aantal locaties tegelijkertijd te beheren. Via het dashboard in de app kan de beheerder zelf eenvoudig groepen aanmaken en beheren.

Lupus_02

Zelf eens proberen?

Ben je geïnteresseerd in de Smart Stand Alone rookmelder van Lupus Electronics? Vraag dan een sample aan via je vaste accountmanager of neem contact met ons op.

Deel dit artikel