Led buitenverlichting armaturen voor openbare ruimtes, parkeer- en bedrijfsterreinen

Op zoek naar led buitenverlichting voor een project? Raca Group is gespecialiseerd in het projectmatig aanbieden van hoogwaardige verlichtingsoplossingen. In ons assortiment hebben we een breed scala aan armaturen van gerenommeerde merken zoals Macbright, Norton en Prolumia. Onze lichtspecialist helpt graag met een advies op maat.

Specialist in buitenverlichting

De lichtspecialist van Raca Group biedt ondersteuning bij het selecteren van de juiste buitenverlichting armaturen. Op basis van de situatie en rekening houdend met de wensen en eisen van de opdrachtgever stelt hij een adviesplan op. Afhankelijk van de opdracht is het mogelijk om een locatiebezoek in te plannen. Neem contact op met onze lichtspecialist voor meer informatie.

led_verlichting_03

Merken uitgelicht

Prolumia • Led verlichting waarbij kwaliteit voorop staat. Dat is het credo van Prolumia, dat wordt waargemaakt door een hoogwaardig assortiment led armaturen voor een gunstige prijs, met de focus op woningbouwcorporaties, openbare verlichting, parkeren en utiliteit & warehouses.

Norton • Norton is gespecialiseerd in energiebesparende lichtoplossingen met behoud van kwaliteit en comfort voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het Norton programma bevat veel hoogwaardige armaturen voor onder andere utiliteit, industrie en distributiecentra.

Macbright • MacBright staat voor slimme lichtoplossingen. Een merk dat voortdurend met de tijd mee gaat en altijd op de hoogte van de nieuwste trends én de nieuwste technieken binnen de verlichtingsbranche is. De producten van MacBright zijn vernieuwend, smart en van hoogwaardige kwaliteit.

led_verlichting_01

Schijnwerper (SWS-L)

De SWL-S is een hoogwaardig led-armatuur met een symmetrisch optiek en uitstekende eigenschappen voor de uitlichting van objecten, het aanlichten van gebouwen, terreinverlichting en het verlichten van openbare ruimten. Eenvoudig te monteren, voorzien van verstelbare montagebeugel en uiterst onderhoudsvriendelijk.

Kofferarmatuur (KFA LED)

De KFA LED van Norton is een hoogwaardig led armatuur met uitstekende eigenschappen voor het verlichten van openbare ruimten, parkeer- en bedrijfsterreinen en wegen. Het armatuur is zowel op een muursteun als mast te plaatsen. Bovendien zeer eenvoudig te monteren en uiterst onderhoudsvriendelijk. De KFA LED is zeer geschikt voor renovatie-, nieuwbouw- en infraprojecten.

Kegelarmatuur (Pro-Cone)

De Pro-Cone is een vandaalbestendig en circulair LED kegelarmatuur, dat garant staat voor het maximaal en optimaal verlichten van de openbare ruimte. Dit zonder overbodige lichthinder en -vervuiling, doordat er de mogelijkheid is om 5 verschillende lenstypen toe te passen. Ideaal voor het gebruik in woonwijken, parkeerterreinen, fietspaden, pleinen en centrumgebieden.

led_verlichting_02

Plafond- en wandarmatuur (Pro-Fit)

De Pro-Fit serie bestaat uit een tweetal robuuste en strak vormgegeven plafond- en wandarmaturen. De Pro-Fit is uitermate geschikt voor de woningbouw, voor het gebruik in portalen, gangen, galerijen en bergingen én aan de buitenzijde van panden om bijvoorbeeld de voor- en achterdeur goed te verlichten.

Gallerij- en portiekarmatuur (Polaris IV)

De POLARIS IV is bijzonder efficiënt in energieverbruik en lichtopbrengst dankzij de standaard lichtsensor, high level/low level schakeling en de unieke lenzen. De Polaris is uitermate geschikt als verlichting voor galerijen, portieken, entrees, trappenhuizen en het verlichten van bedrijfspanden. Het armatuur beschikt bovendien over het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Opbouwarmatuur (Rockdisc III)

De spuitwaterdichte en slagvaste opbouwarmaturen uit de Prolumia Rockdisc III serie geven invulling aan de verlichtingsbehoefte in de buitenruimte bij utiliteit- en woningbouw Stel eenvoudig de gewenste kleurtemperatuur en het aantal lumen in d.m.v. DIP-switches. Bovendien kunnen armaturen met en zonder sensor moeiteloos als master/slave worden geconfigureerd.

Meer weten over ons aanbod led verlichting? Klik op de button om naar de assortimentspagina te gaan:

Assortiment Verlichting

Deel dit artikel