Taurac Noodverlichtingsarmaturen in het zwart

Sinds kort zijn de noodverlichtingsarmaturen van Taurac ook in het zwart verkrijgbaar. In eerste instantie gaat het om de volgende armaturen: Bulk Melbourne, Flat Dallas, Plex Portland, de Spot Seoul met pictogram en de Spot Seoul noodverlichting. Met deze nieuwe kleurvariant biedt Taurac een stijlvolle keuze voor bijvoorbeeld moderne inrichtingen.

Voordelen van zwarte noodverlichtingsarmaturen

Het meest voor de hand liggende voordeel van het zwarte armatuur is de eigentijdse uitstraling. Met de nieuwe stijl passen de armaturen bij uitstek in modern ingerichte ruimtes. Denk aan kantoorgebouwen, winkelcentra, restaurants en scholen.

  • Moderne eigentijdse uitstraling
  • Meerdere type armaturen beschikbaar
  • Direct uit voorraad leverbaar

Zwarte_armaturen_afbeelding_1

Meer contrast, minder afleiding

Een ander voordeel is dat een zwart armatuur beter opvalt tegen een witte muur of plafond. Hierdoor verbeterd de zichtbaarheid, wat de veiligheid ten goede komt. Ook op plekken waar het armatuur minder opvallend mag zijn, denk aan een theater of bioscoop, is dit armatuur de juiste keuze. Zwarte armaturen gaan namelijk beter op in de donkere achtergrond waardoor ze minder afleiden.

Zwarte_armaturen_afbeelding_2

Meer informatie?

De Taurac armaturen zijn per direct te bestellen bij Raca Group. Neem contact op met je vaste accountmanager, neem een kijkje in de webshop of download de flyer.

Bezoek Raca Group

Uiteraard is het ook mogelijk om de armaturen te komen bekijken op kantoor. Wegens zomervakantie kan het zijn dat er minder bezetting is dan gebruikelijk. Laat daarom voor het bezoek weten dat je komt.

  • (+31) (0)252 - 22 7070
  • info@raca.nl
Deel dit artikel