Ontdek het gemak van de draadloze en onderhoudsvrije rookmelder van LUPUS

Bespaar tijd en kosten die gepaard gaan met het installeren en onderhouden van rookmelders. Ontdek de makkelijk te installeren en 10 jaar onderhoudsvrije rookmelder van LUPUS.

De LUPUS rookmelder met e-sim

De LUPUS rookmelder met geïntegreerde simkaart is de eerste in zijn soort. Via het narrowband IoT netwerk verbindt de rookmelder direct met de LUPUS Cloud. Dit betekent dat er geen router, hub of poort nodig is om verbinding te maken. Dankzij het automatisch onderhoud dat elke 24-uur plaatsvindt, voldoet de rookmelder aan de NEN14604. De installatie werkt eenvoudig en snel. Druk de knop op het apparaat in, scan de QR-code met de LUPUS app en je bent klaar!

Bekijk de LUPUS rookmelder

De voordelen

Met de LUPUS rookmelder kunnen beheerders snijden in de jaarlijkse onderhoudskosten. Het pand hoeft slechts eenmaal bezocht te worden om de rookmelder te installeren. Daarna werkt het systeem, 10 jaar lang, volledig automatisch zonder dat er controle nodig is. De ingebouwde simkaart biedt de mogelijkheid om ongelimiteerd op te schalen en de rookmelders zelfstandig te laten werken. Via het realtime dashboard in de LUPUS Cloud kunnen locaties makkelijk gecategoriseerd en beheert worden.

Exclusief bij Raca Group

Wil je de LUPUS rookmelder eens bekijken? We nodigen je graag uit in onze showroom in Hillegom. Neem contact op voor een afspraak!

Deel dit artikel