Raca Group aanwezig op FireSafety & Security Event 2023

Op 12 en 13 april 2023 vindt een nieuwe editie plaats van het FireSafey & Security Event in de Brabanthallen Den Bosch. Raca Group is tijdens dit evenement aanwezig om bezoekers alles te vertellen over Brandveiligheid, Verlichting en Accu’s. Met een verwachte opkomst van ruim 4000 installateurs, adviseurs en eindgebruikers is dit een belangrijke bijeenkomst voor de (brand)beveiligingsbranche.

Bezoek Raca Group

Raca Group is tijdens het FireSafety & Security Event te vinden op standnummer Y.01. Bezoekers krijgen de gelegenheid om ons team te ontmoeten en kennis te maken met de diensten en producten van Raca Group. Zo vertellen onze lichtspecialisten graag alles over noodverlichtingsplannen, lichtplannen en de handige accuzoeker. Daarnaast onthullen wij een nieuwe innovatie: de LUPUS rookmelder met eSIM.

FireSafety & Security Event

Het FireSafety & Security Event is interessant voor iedereen die een oplossing zoekt op het vakgebied van brand en/of beveiliging. Er zijn veel verschillende bedrijven aanwezig met een divers aanbod op het gebied van brandveiligheid en beveiliging. Naast de kans om de nieuwste producten op de markt te bekijken, zijn er interactieve lezingen en live demonstraties. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om te netwerken.

Bezoek de beurs gratis

Het FireSafety & Security Event is gratis te bezoeken na registratie op de website van de beurs. Ook het parkeren en de catering is gratis.

Klik hier om te registreren voor gratis toegang.

Openingstijden

  • Woensdag 12 april van 10.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 13 april van 10.00 tot 17.30 uur

Locatie

Brabanthallen – Hal 6 en 7 – Diezekade 2 te Den Bosch.

Deel dit artikel