Roel gefeliciteerd met je 12,5 jaar dienstverband!

Een vliegende start… Als stagiair kwam Roel bij Raca International B.V. binnen om zijn stage opdracht te vervullen. En dat pakte zeer positief uit, want 12,5 jaar later kunnen wij onze sportieve Roel ‘met-zijn-Sven-Kramer-looks’ feliciteren met zijn jubileum!

007 Op 8 september 2008 werden de handtekeningen door Roel Hoek en directeur Michiel van Ravenstein officieel gezet voor een dienstverband bij Raca International B.V.. Een gouden zet voor beide partijen. Het broekie van toen is uitgegroeid naar een professional met kennis van de internationale markt.

“Samen door Europa reizen, klanten bezoeken, de kneepjes van het vak overbrengen aan een jonge hond, daarmee leer je elkaar door en door kennen” vertelt Pieter van Ravenstein mede-eigenaar van Raca Group B.V.. “Roel ging al snel zelfstandig op reis en heeft Raca International bij onze buitenlandse relaties goed op de kaart gezet”.

In het huidige tijdperk van Corona zit reizen er niet in en inmiddels is Roel gegroeid in zijn functie, waardoor hij zijn rol als productmanager met passie voortzet vanuit het RACA kantoorpand in Hillegom. Als collega’s kunnen wij dit alleen toejuichen, want Roel is een fijne, betrouwbare collega, met z’n hart op de goede plek.

010

Roel namens het hele team van harte gefeliciteerd met je 12,5 jaar dienstverband

Deel dit artikel