Accu's voor ondergrondse afvalcontainers

Raca Group is al ruim 30 jaar leverancier van accu’s en batterijen; zowel originele merken als op maat gemaakt. Van enkele batterijen voor kleinere elektronische apparaten tot grote accupacks voor bijvoorbeeld de medische sector. Met deze opgebouwde kennis en ervaring is Raca Group uitgegroeid tot specialist in accu’s en batterijen voor industrieel gebruik. Zo ook accu’s voor ondergrondse afvalcontainers.

Ondergrondse afvalcontainers in Nederland

De afgelopen jaren is het aantal ondergrondse afvalcontainers enorm toegenomen. In steeds meer gemeenten verschijnt deze efficiënte manier van afvalverzameling in het straatbeeld. Een logische ontwikkeling aangezien deze wijze van inzameling hygiënischer is en minder ruimte inneemt dan traditionele containers. Wat men over het algemeen niet weet, is dat het toegangscontrolesysteem functioneert op accu’s. Met het groeiende aantal ondergrondse afvalcontainers is dus ook de vraag naar deze accu’s enorm toegenomen.

Accu's op maat gemaakt

Om aan de vraag te kunnen voldoen is Raca Group gestart met de ontwikkeling van accu’s voor ondergrondse afvalcontainers. De containers zijn standaard uitgerust met een accu die past op een specifiek besturingssysteem. Inmiddels is voor bijna ieder besturingssysteem een vervangende accu te vinden in ons assortiment. Omdat onze accu’s qua materialen en afmetingen identiek zijn aan de originele variant zijn ze één op één inwisselbaar. Naast het feit dat de vervangende accu’s voordeliger zijn voor een inkoper, zijn wij in veel gevallen in staat om uit voorraad te leveren.

Wist je dat wij graag nieuwe accu’s ontwikkelen? Zo doen wij onderzoek naar type en technologie als er een onbekende accu wordt aangevraagd; bijvoorbeeld bij containers uit andere Europese landen.

Service en kwaliteitswaarborging

Relaties die accu’s voor ondergrondse afvalcontainers bij ons afnemen krijgen een accountmanager toegewezen. Zo kunnen wij een optimale service verlenen. De accountmanager ontzorgd bij bestellingen en is verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van accu’s. Bij eventuele vragen is de accountmanager (tijdens kantooruren) te benaderen via een direct telefoonnummer.

Contact

Meer weten over onze accu’s voor ondergrondse afvalcontainers of op zoek naar een op maat gemaakte accu? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of download de brochure om ons huidig aanbod te bekijken:

Deel dit artikel