Nooduitgang bordjes

Nooduitgang bordjes en veiligheidspictogrammen zijn essentieel

Hoewel niet iedereen zich er bewust van is, zijn symbolen en pictogrammen belangrijk in ons dagelijks leven. In het geval van nood kunnen ze zelfs levens redden. Het vluchtweg pictogram is bijvoorbeeld een bekend symbool. Vanaf 1 januari 2016 gelden er nieuwe pictogrammen voor noodverlichting

Veilig vluchten door nooduitgang bordjes

Alleen met goede noodverlichting kan men veilig vluchten. Steeds meer bedrijven en ondernemingen zien in dat een veilige vluchtroute essentieel is en onmisbaar voor elk openbaar gebouw. Nooduitgang verlichting is een integraal onderdeel van de veiligheid in een gebouw. Deze armaturen maken vluchtroutes zichtbaar, zodat aanwezigen het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Daarnaast verlichten de armaturen de vluchtroute zodat personen kunnen zien waar ze zijn. Door de veiligheidspictogrammen wordt de richting aangeven waar personen naartoe dienen te gaan in het geval van calamiteiten.

Noodverlichting assortiment

Raca Batteries biedt u een breed assortiment nooduitgang bordjes. Zo zijn er verschillende armaturen, pictogrammen, veiligheidskleuren en tekens. Doordat noodverlichting verplicht is in gebouwen, wordt de veiligheid van de aanwezige mensen gewaarborgd. Kies daarom voor de juiste noodverlichting en een veiligheidspictogram die voldoet aan de veiligheidsnorm. De veiligheidspictogrammen bieden wij aan in de merken HBI en Hertek, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten!

Naast ons aanbod nooduitgang bordjes leveren wij een compleet assortiment aan noodverlichting accessoires, zoals:- Noodverlichting accu's - Veiligheidspictogrammen - Noodverlichting connectoren - TL lampen - Modules & inverters

Voor meer noodverlichting accessoires vindt u terug in ons noodverlichting assortiment. Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mailadres info@raca.nl.

Deel dit artikel