Ontdek ons uitgebreide assortiment artikelen voor noodsituaties

Als specialist in brandveiligheid levert Raca Group artikelen die van belang kunnen zijn tijdens noodsituaties. Van EHBO-koffers tot pictogrammen en vluchtladders. Wil je meer weten over onze brandveiligheidsartikelen? Onze specialisten staan voor je klaar! Neem contact op.

Het belang van brandveiligheidsartikelen

Brandveiligheidsartikelen zijn onmisbaar op plekken waar veel mensen samenkomen. In geval van nood is het belangrijk dat de juiste artikelen aanwezig zijn, dat men deze snel weet te vinden en te gebruiken.

Een overzicht van ons aanbod:

EHBO-materialen

Met onze EHBO-materialen zorg je ervoor dat er adequaat gehandeld kan worden in geval van letsel of ongevallen op de werkvloer. In ons assortiment vindt je verbandkoffers, vullingen voor verbandkoffers, oogspoelstations en oogspoelvloeistof. Bekijk het aanbod.

artikelen_brandveiligheid_1

Pictogrammen

Duidelijke symbolen bieden belangrijke informatie over de locatie van o.a. brandblussers, nooduitgangen en brandmelders. Bekijk het assortiment met 300 verschillende pictogrammen.

Blusdekens

In geval van een kleine brand of vlam in de pan komen deze blusdekens van pas om de vlammen te doven. Gemakkelijk in gebruik. Klik hier om de blusdekens te bekijken.

Vluchtladders

Vluchtladders bieden een veilige manier om te ontsnappen uit bovenverdiepingen in geval van een noodsituatie. Ontworpen om snel in te zetten. Diverse afmetingen beschikbaar.

artikelen_brandveiligheid_2

Afbakening

Tijdens noodsituaties komen afzetlint en kegels van pas om verboden zones te marken of te waarschuwen voor gevaar. Bekijk het assortiment afbakening.

Meer weten over ons assortiment brandveiligheid? Neem contact op via onderstaande button:

Contact

Deel dit artikel