Update betreft: coronavirus (Covid-19)

Gisteravond, 14 december 2020, heeft minister-president Mark Rutte de lockdown uitgeroepen tot 19 januari 2021. Het beleid rondom het coronavirus (Covid-19) heeft ook bij RACA Group BV de hoogste prioriteit. Het is belangrijk om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Wij informeren u graag wat wij voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat wij de veiligheid van u als klant en onze medewerkers kunnen waarborgen. Doel is dat u producten bij ons kunt blijven bestellen, zoals u dat van ons gewend bent en dat wij deze op een veilige manier bij u kunnen laten bezorgen.

Wij volgen de ontwikkelingen van de overheid op de voet en ondernemen acties indien deze noodzakelijk zijn.

Bestellen bij RACA Group BV

RACA Group BV zal gedurende de reguliere kantoortijden gewoon open zijn voor het plaatsen van bestellingen en het stellen van vragen. Om de risico’s op besmetting te voorkomen, werken wij zoveel mogelijk thuis. Hierdoor kan het zo zijn, dat uw vaste contactpersoon niet aanwezig is. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

U kunt uw bestelling plaatsen, zoals u gewend bent op www.raca.nl, per telefoon (+31) (0)252-227070 of per email info@raca.nl.

Levering bestellingen UPS

De bestellingen worden verstuurd met UPS. Ook UPS heeft maatregelen genomen, zij volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Meer informatie leest u op de website van UPS. Daarnaast zal de druk op UPS toenemen door de feestperiode en toenemende (online) bestellende klanten. Het kan voorkomen dat uw bestelling enige vertraging oploopt. Wij vragen hiervoor om uw begrip en wij vragen u om - indien mogelijk - uw bestelling tijdig te plaatsen.

Afhalen bij RACA Group BV

Ontvangst van klanten en leveranciers op onze locatie proberen wij zoveel mogelijk te beperken. Wij bezoeken geen klanten in de komende periode. Mocht u bij ons op de locatie komen, dan bent u welkom met inachtneming van de regels die zijn opgesteld door het RIVM (dragen van een mondkapje e.d.).

Onze medewerkers zullen de bestellingen nu tot nader order met gepaste afstand voor u klaarzetten. Ook deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken.

Vragen of meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij graag voor u klaar. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u en al onze andere klanten gebruik kunnen blijven maken van onze dienstverlening. Vooralsnog zien wij geen problemen met de continuïteit en afspraken die wij met u zijn overeengekomen.
Wij wensen u de komende weken veel sterkte en gezondheid toe en hopen dat wij met z’n allen genoeg maatregelen hebben genomen om deze crisis snel achter ons te laten.

Deel dit artikel