Golftrolley en golfkar accu Raca Batteries

Accu's voor elektrische golftrolleys en golfkarren

Raca Batteries biedt speciaal voor beoefenaars van de golfsport een uitgebreid assortiment in elektrische golftrolley en golfkar accu’s en is daarmee de accu shop van Nederland. Voor uw golftrolley en golfkar accu kunt u bij ons terecht. Of u nu uw accu wilt vervangen, bij aankoop van een nieuwe golftrolley of bij aankoop van een nieuwe golfkar een accu type moet uitzoeken, wij kunnen u precies vertellen wat de voor- en nadelen van verschillende accu typen zijn en welke het beste passen bij uw golfwensen. Al onze elektrische golftrolleys en golfkarren accu’s worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Raca Batteries werkt onder andere samen met Cellpower, Multipower, PBQ en Panasonic, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten.

Elektrisch aangedreven golftrolleys vragen om extreem hoge prestaties van de accu’s. Dit geldt ook voor golfkarren. De cyclische en extreem cyclische AGM accu garandeert een hoge betrouwbaarheid onder hoge prestaties en levert langdurig energie. Deze accu’s zijn bestand tegen diepontlading en kunnen vaak ontladen en herladen kan worden.

Golftrolley en golfkar accu types

Raca Batteries levert u de volgende cyclische AGM loodaccu-types geschikt voor elektrische golftrolleys en golfkarren:

Weet u niet precies welke golftrolley of golfkaraccu accu u nodig heeft? Of heeft u andere vragen betreft golftrolley en golfkar accu's? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Voordelen AGM loodaccu's voor uw golftrolley en golfkar

  • AGM loodaccu's zijn uitgerust met een hoog energievermogen
  • Uitstekend cyclisch vermogen
  • De cyclische levensduur van een AGM loodaccu is 3 keer zo lang dan een klassieke accu
  • Een zeer lage zelfontlading
  • Ideaal toe te passen voor zeer divers gebruik als stationair, cyclisch en hoge stromen
  • Onderhoudsvrij, lekvrij

Uw AGM loodaccu bestelt u eenvoudig online bij Raca Batteries

Wanneer u de geschikte golftrolley of golfkar accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca Batteries. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca Batteries zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete golftrolley en golfkar accu assortiment

Bekijk ons aanbod golftrolley en golfkar accu's

Deel dit artikel