Kunt u bij stroomuitval op uw beveiligingssysteem rekenen?

Kunt u bij stroomuitval op uw beveiligingssysteem rekenen?

Bij Raca wel. Met een steeds grotere vraag naar energie stijgt ook het risico voor stroomuitval. In geval van calamiteiten zoals stroomuitval kan een beveiligingssysteem niet de gevraagde veiligheid garanderen. Een betrouwbaar accusysteem is daarom van groot belang om de veiligheid wel te garanderen.

Kunt u bij stroomuitval op uw beveiligingssysteem rekenen?

Beveiligingsapparatuur is te beschermen door het plaatsen van een noodvoeding. Een noodvoeding (UPS) neemt in geval van stroomuitval, de energievoorziening van kritische beveiligingsapparatuur voor een bepaalde tijd over. Dit kan zijn voor korte periode zijn, zoals bij spanningsdips tot langdurige periode, zoals bij een stroomstoring. Wilt u uw beveiligingssystemen beschermen tegen stroomuitval? Bent u op zoek naar accu’s die dit risico wegnemen en moet uw beveiligingsysteem ten alle tijden actief zal zijn? Ons uitgebreide assortiment onderhoudsvrije AGM accu’s is de ideale oplossing om continue betrouwbare stroom te garanderen. Deze accu’s zorgen voor een betrouwbare elektrische voeding op momenten dat de netspanning uitvalt. Alle accu’s zijn ontworpen voor een lange levensduur, uitstekend vermogen, duurzame bijdrage en verminderen van onderhoudskosten.

Voor elke situatie is een specifieke oplossing mogelijk. Bent u op zoek naar technische specificaties van AGM accu’s of wilt u meer weten over onze accu's en accu accessoires? Onze specialisten helpen u graag. Mail of bel ons

Deel dit artikel