Medische accu’s voor patiëntenbedden

  • A-merken medische batterijen
  • Geschikt voor o.a. Völker, Wissner-Booserhof en Hill Rom patiëntenbedden
  • Gespecialiseerde adviseurs en directe levering uit eigen magazijn

Voor medische hulpmiddelen zoals patiëntenbedden levert RACA accu’s en batterijen op maat. Dit kan zowel origineel als vervangend zijn. Al ruim 30 jaar leveren wij onze diensten aan ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleegafdelingen in de Benelux. Dat maakt de Raca Group een specialist in de markt van accu’s voor medische hulpmiddelen.

De afgelopen periode krijgen wij veel vragen vanuit de markt dat men op zoek is naar medische accu’s voor o.a. patiëntenbedden en beademingsapparaat. Zo zoekt men bijvoorbeeld accu’s voor nieuwe maar ook voor oude patiëntenbedden en beademingsapparatuur. RACA kan in deze behoefte voorzien. Samen met onze klant denken wij mee om oplossingen te vinden om alle apparatuur werkzaam te maken op korte termijn.

Medische accu's voor patiëntenbedden – de voordelen

  • Assortiment van 35 verschillende accu's beschikbaar
  • Accu's direct leverbaar uit eigen magazijn
  • Voor 9 verschillende bedden merken beschikbaar, waaronder Völker, Wissner-Booserhof en Hill Rom
  • 30 jaar ervaring in adviseren van de juiste accu's voor medische toepassingen
  • Fabrieksgarantie op ieder product
  • RACA Group BV is ISO 9001 gecertificeerd
  • Voor 15.30 uur besteld, de volgende dag geleverd

Waarom zijn accu's noodzakelijk in een patientenbed?

Ziekenhuizen en de patiënten zijn afhankelijk van een goede werking van de apparaten. Als de stroom uitvalt, dient het bed een back-up te hebben om deze te kunnen bedienen. De accu vormt hierin een essentieel onderdeel om een bed minstens drie verstelcycli te kunnen bedienen. In aangesloten toestand wordt de accu automatisch opgeladen door de besturing.

Bent u geintresseerd naar andere toepassingen van medische accu's voor medische hulpmiddelen? Wij hebben een compleet overzicht gemaakt van toepassingen voor medische accu's

Snelle levering gegarandeerd

RACA levert de meeste producten uit eigen magazijn. Hierdoor zijn we in staat snel te schakelen op het moment dat de situatie daarom vraagt. Hebben we het niet op voorraad, dan leveren wij samen met betrouwbare partners voor een snelle afhandeling van uw order.

Vraag van morgen beantwoorden

Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en snelle levering van accu’s kunnen voor u als medisch inkoper oplossingen bieden waarmee wij uw vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren. RACA is ISO 9001 gecertificeerd.

Advies op maat

Bent u nieuwsgierig naar ons assortiment medische accu’s? Of heeft u een specifieke vraag over een accu? Neem vrijblijvend contact op met onze accu specialist Marcel Twilt. Hij helpt u stap voor stap met het keizen van de juiste accu voor uw medische apparaat.

Deel dit artikel