Nieuw in ons assortiment: de Powerboozt

Powerboozt is de starthulp, accu en batterij voor onderweg

Vanaf heden hebben wij de Powerboozt in ons assortiment. Wij zijn hier enorm enthousiast over en waarom dat vertellen wij u in dit artikel.

Wat is de Powerboozt?

De Powerboozt is een starthulp, accu en batterij voor onderweg in een compact formaat. De Powerboozt is niet groter dan een pak hagelslag. Daarmee is de Powerboozt eenvoudig mee te nemen, ook in de handtas van uw vrouw. Of eenvoudig weg te leggen in het dashboardkastje. Dat is niet het enige waar de organisatie van Powerboozt aan gedacht heeft. Alle kabels (USB kabels, connector pluggen en de accukabels) zijn inbegrepen. Als klap op de vuurpijl bevat de Powerboozt ook nog een zaklamp. Dus ook in het donker staat de Powerboozt altijd voor u klaar.

Specificaties

 • PowerBoozt multi-purpose jump start battery
 • Lithium-ion accu met LiCo02-techniek
 • Multiple-layer anode/cathode-samenstelling
 • Lage interne weerstand
 • Capaciteit 16000Mah
 • Jumpstarter voor auto-accu's: tot een piekbelasting van 600A met klemmen, beveiligd tegen kortsluiting
 • Wordt opgeladen via 230 volt laadstekker en 12 volt sigarettenaansteker in accessoireset
 • Output voor laptop powerbank/lader: 12V-16V-19V via 9 verschillende connectoren in accessoireset
 • USB-kabel met diverse connectoren voor het laden van alle mobiele telefoons
 • USB-connectie met 5V-2,1A output
 • Gewicht 450 gram
 • Duurzaamheid: de PowerBoozt powerbank battery charger kan meer dan 1000 maal worden opgeladen

Nieuw in ons assortiment: de Powerboozt

Hoogwaardige LiCo02-accu

De Powerboozt heeft een hoogwaardige LiCo02-accu. Deze Li-ion techniek zorgt voor een hoge opslagcapaciteit. Zodra u de Powerboozt heeft opgeladen, houdt hij z'n stroom lang vast. Daarom is de Powerboozt een technische accu-innovatie.

Controleren of de Powerboozt nog genoeg stroom heeft? Met een eenvoudige druk op de knop kunt u dat zien!

Waarvoor kunt u de Powerboozt gebruiken?

De Powerboozt is een powerbank, lader en jumpstarter in een. Daarmee is de Powerboozt ook de beste vriend van uw elektronische apparaten. Denk aan uw mobiele telefoon of laptop. Veel onderweg? Dan is een laadstation zoals deze niet weg te denken. U kunt uw mobiele telefoon tot wel 5 keer opladen met de Powerboozt.

De Powerboozt is bijvoorbeeld ideaal om je auto mee te starten, wanneer de accu leeg is. Door de extra zware uitvoering (16.000mA) is het mogelijk om tot wel 6 keer te starten of om ervoor te zorgen dat uw motormanagement niet in storing valt.

Nieuw in ons assortiment: de Powerboozt

De Powerboozt zorgt niet alleen voor dat u weer kan rijden met de auto, het is ook een ideale (tijdelijke) vervanger van uw accu bij pech op de boot. Als u eenmaal midden op het water vaart en de accu van uw boot ermee ophoudt, kunt u niet meer terug. Daarnaast is het ideaal om aan boord uw mobiele telefoon, laptop of andere elektronische apparaten op te laden

Gaat u of kent u iemand die gaat camperen? Dan is deze Powerboozt natuurlijk onmisbaar. Zowel handig als de auto niet meer start, als voor het opladen van uw elektronica.

Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mailadres info@raca.nl.

Bekijk de Powerboozt

Bron: Powerboozt.com

Deel dit artikel