Ontdek ons uitgebreide assortiment noodverlichting accu’s

Voor brandbeveiligings- en installatiebedrijven vormt het waarborgen van de veiligheid een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Noodverlichting speelt een grote rol bij het creëren van een veilige woon- of werkomgeving. Bij Raca Group begrijpen wij hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op hoogwaardige noodverlichting accu’s die paraat staan wanneer dat nodig is.

Een compleet assortiment accu’s voor ieder type noodverlichting

Raca Group biedt een uitgebreid assortiment noodverlichting accu’s om brandbeveiligings- en installatiebedrijven goed van dienst te kunnen zijn. Of het nu gaat om grootschalige kantoorgebouwen, parkeergarages, verzorgingshuizen of wooncomplexen; wij hebben accu’s voor ieder type en/of merk noodverlichting.

noodverlichting_accu_uit_voorraad_leverbaar

Omschrijving

Onze noodverlichting accu’s zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en toepasbaar op alle grote merken. Denk o.a. aan Van Lien, Famostar, HBI en Hertek. De accu’s zijn geschikt voor hoge temperaturen en voldoen aan de internationale normering. Enkele voorbeelden uit ons aanbod:

 • NOVEL322F: accu in SBS uitvoering (Type 1/2 D)
 • NOVEL415F: accu in SBS uitvoering (Type Sub C)
 • NOVEL240F: accu in SBS uitvoering (Type D)
 • NOVEL423SC: accu in ruit uitvoering (Type Sub C)
 • NOVEL213F: accu in SBS uitvoering (Type AA)
 • NOVEL615SF: accu in stick uitvoering (Type Sub C)
 • NOVEL4114F: accu in rechthoek uitvoering (Type AA)

Accu’s en connectoren voor noodverlichting

Vind eenvoudig de juiste vervangende accu voor het noodverlichtingsarmatuur met de MEGA accuzoeker. Ben je op zoek naar connectoren voor noodverlichting accu’s? Bekijk ons aanbod noodverlichting connectoren.

Accu’s op maat gemaakt

Met meer dan 30 jaar ervaring in accu’s en batterijen beschikken wij over de nodige kennis en expertise. Daarom bieden wij de mogelijkheid om accu’s op maat te maken. Onze technische specialisten kunnen iedere gewenste accu samenstellen met de juiste capaciteit, grootte en prestatiekenmerken.

Waarom kiezen voor Raca Group noodverlichting accu’s?

 1. Expertise: met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé specialist in noodverlicht en accu-oplossingen.
 2. Kwaliteit: onze accu’s worden vervaardigd volgens de hoogste normen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te waarborgen.
 3. Maatwerk: Wij bieden op maat gemaakte accu’s om aan specifieke wensen te voldoen.
 4. Aanbod: Breed assortiment met accu’s voor ieder type noodverlichting
 5. Service: We streven naar een langdurige samenwerking en bieden uitstekende service voor en na de aankoop.

Direct bestellen?

Wil je noodverlichting accu's bestellen? Log via onderstaande button in om de webshop te bezoeken. Is dit je eerste bezoek? Vul dan eerst je contactgegevens in om jezelf aan te melden.

Inloggen

Deel dit artikel