Trots zijn wij dat we deel uit mogen maken als sponsor van drie fantastische clubs in de voetballende regio van de Bollenstreek. Met ingang van het nieuwe seizoen 2020 / 2021 is RACA sponsor van SV Hillegom, VV Ter Leede en FC Lisse.

Waardevolle verbinding met regionale voetbalclubs

RACA waardeert de maatschappelijke betrokkenheid van deze voetbalclubs en moedigt al hun waardevolle inbreng in de regio van harte aan. Wij zien naast de belangrijke inzet van SV Hillegom, VV Ter Leede en FC Lisse in de regio, ook overeenkomsten met RACA op het gebied van organisatie, toegankelijkheid en professionaliteit. Ondanks de invloeden die COVID-19 heeft op het verloop van het sportseizoen, gelooft RACA in de lokale support van deze voetbalclubs en zien wij een gezonde en sportieve samenwerking tegemoet.

Regionale betrokkenheid

RACA is overtuigd van het belang van onze inzet in de regio in welke vorm dan ook. Begin 2020 organiseerden wij een buurtborrel voor ondernemers van het industrieterrein Hillegom-zuid (o.a. Arnoudstraat). Ons doel was om op een gezellige en ongedwongen wijze kennis te maken met andere ondernemers uit de buurt. Wij geloven in samenwerking tussen lokale ondernemers en willen graag d.m.v. onze sponsoring en buurtborrels ook in de toekomst in nauwe verbinding blijven staan met de ondernemers uit de regio Bollenstreek.

Deel dit artikel