LED + Elektro beurs 13 en 14 november

LED + Elektro is de grootste verlichtingsvakbeurs van de Benelux. De beurs is op woensdag 13 november geopend van 10.00 – 20.00 uur en op donderdag 14 november van 10.00 – 17.00 uur.

Raca Group B.V. vertegenwoordigt Taurac op de beurs

Op 13 en 14 november aanstaande zijn wij aanwezig op de vakbeurs LED + Elektro in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de beurs presenteert Taurac voor het eerst haar verlichtingslijn in Nederland. Taurac levert LED verlichting en accu’s voor professionele gebruikers. De verlichtingslijn bestaat uit diverse armaturen zoals LED panelen, downlights, highbays, lichtlijnen, waterdichte armaturen ennoodverlichting.

Raca Group BV is de dealer van Taurac in de Benelux. Met een persoonlijke benadering via gespecialiseerde lichtadviseurs zullen wij u tijdens de beurs adviseren over de toepassing en mogelijkheden van Taurac producten bij uw project.

Taurac stand C16, hal 3

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u onze stand komt bezoeken (standnummer 16c in hal 3). Graag nemen wij de tijd voor u.

Onze relaties kunnen de beurs gratis bezoeken door gebruik te maken van onze invitatiecode (t.w.v. € 35,- excl. btw). Door u te registreren via www.taurac.com/ledenelektro-2019. U ontvangt dan gratis uw e-tickets.

Wilt u meer weten? Of heeft u vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd een e-mail sturen naar info@raca.nl. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. Wij streven ernaar deze z.s.m. te beantwoorden.

Deel dit artikel