RACA breidt LED assortiment uit

RACA is blij te vermelden dat twee A-merken op het gebied van LED verlichting toegevoegd zijn aan het assortiment. Het gaat hier om Emilux en Prolumia. Beide merken zijn al jaren actief binnen de LED verlichting industrie en hebben een bewezen track record. Hierdoor kunnen wij nog beter in totaaloplossingen voorzien en zetten wij een volgende stap als duurzame kwaliteitspartner voor al uw LED (nood)verlichting oplossingen.

LED assortiment Emilux

Emilux® is een toonaangevende producent van professionele verlichting voor gebouwen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Duurzaamheid, betrouwbaarheid, efficiëntie en functionaliteit zijn kernwaarden bij de ontwikkeling van Emilux project- en industriële verlichting. Het aanbod van Emilux op onze website is slechts een gedeelte van het volledige assortiment. Mocht u andere Emilux armaturen wensen, dan kunnen wij dit zonder problemen voor u realiseren.

LED assortiment Prolumia

LED verlichting waarbij kwaliteit voorop staat. Dat is het credo van Prolumia, dat wordt waargemaakt door een hoogwaardig assortiment LED armaturen voor een gunstige prijs, met de focus op woningbouwcorporaties, openbare verlichting, parkeren en utiliteit & warehouses. Per direct zijn opbouwarmaturen uit de volgende productlijnen via ons te bestellen:

 1. Pro-Ceiling
 2. Rockdisc
 3. Prodisc
 4. Pro-Stripe
 5. Prodisc Mini
 6. Prodisc II
 7. Prodisc II Maxi
 8. Prodisc III
 9. Ecodisc II
 10. Pro Portal
 11. Pro Fit

Valt uw gewenste Prolumia niet onder deze productlijnen?? Geen probleem, laat ons weten wat u zoekt en wij leveren het.

De toevoegingen van Emilux en Prolumia komen bovenop ons bestaande assortiment van o.a. Axioma, HBI, LEDsign, Norton en Taurac Wenst u meer informatie over ons assortiment? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste armaturen? Neem dan gerust contact op via een van onderstaande opties:

Bellen naar (+31) (0)252-227070 | Contact met uw vertegenwoordiger | Contact via chatfunctie op de website | Mailen naar info@raca.nl

Deel dit artikel