Op zaterdag 8 februari om 16.30 uur zal Taurac Lighting bij Raca Group BV uit Hillegom te zien zijn in het RTL Z tv programma How It’s Done. In deze uitzending zullen experts uit de LED industrie aan het woord zijn om meer informatie te geven over de mogelijkheden van LED technologie. Taurac zal als specialist op het gebied van LED verlichting inzicht geven in de mogelijkheden van LED verlichting voor ondernemers.

Bekijk hier de video

Het aanbod van LED verlichting is groot. Hoe maakt een ondernemer daaruit nu een goede en vooral duurzame keuze? Wat zijn dan de belangrijkste eisen? Tijdens deze uitzending zullen Pieter van Ravenstein (directeur Raca Group) en Roeland Jongejan (marketeer Taurac) antwoord geven op deze vragen. Ook zullen zij meer informatie geven over LED verlichting en de opties om de juiste verlichting te kiezen.

RACA group levert Taurac armaturen

Als groothandel is RACA specialist in het leveren van batterijen en LED verlichting. Met het merk Taurac levert de RACA Group A-kwaliteit verlichting voor ieder bedrijfspand. Producten leveren wij grotendeels uit eigen magazijn. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

Ons assortiment bestaat uit LED panelen, downlights, halstralers, lichtlijn systemen, waterdichte armaturen en noodverlichting. RACA bedient klanten zoals installateurs, bouwbedrijven en pandeigenaren in de gehele Benelux met haar eigen lichtspecialisten.

How it’s done – verhalen over succesvol ondernemen

How it’s Done is een wekelijks TV programma van RTLZ waarin gedurende een half uur inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren zal worden besproken. De kijker wordt meegenomen binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen van de verschillende ondernemers.

How it’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als verschillende niche segmenten onder de aandacht te brengen onder het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring – en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van onze boodschap.

Het programma wordt op zaterdag 8 februari om 16.30 uur uitgezonden op RTLZ. Herhalingen worden uitgezonden op maandag 10 februari om 10:30 uur en donderdag 13 februari om 16:30 uur.

Specialist in verlichting

Naast onze armaturen beidt RACA ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen, hulp bij aanvraag van energiesubsidies en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze lichtspecialist Gert Molenaar heeft antwoord op al uw vragen over verlichting van uw bedrijfsruimte.

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten.

Uw vraag, RACA regelt het!

Taurac lighting bij Raca Group BV in RTL-Z programma How It's Done 4

Taurac lighting bij Raca Group BV in RTL-Z programma How It's Done 2

Taurac lighting bij Raca Group BV in RTL-Z programma How It's Done 3

Taurac lighting bij Raca Group BV in RTL-Z programma How It's Done 1

Deel dit artikel