Vluchtplan compleet met noodverlichting

Vluchtweg testen RacaLandelijke Studentenvakbond:" in 80% van de panden ontbreekt een vluchtplan".

Naar onderzoek van de Landelijke Studentenvakbond (LSVb), onder 330 studentenhuizen, blijkt dat 80% van de panden geen vluchtplan kent. Terwijl dit noodzakelijk is om veilig het pand te verlaten in geval van calamiteiten, zoals brand. Bijvoorbeeld bij brand kan de trap, de hal en de overloop onherkenbaar en soms niet of zeer moeilijk te bereiken.

Noodverlichting maakt uw vluchtplan compleet

Een vluchtplan is niet compleet zonder noodverlichting. Daarbij zijn de noodverlichting pictogrammen essentieel. Vanaf 1 januari 2016 verandert het pictogram. Vanaf die datum gaat een nieuwe Europese norm ISO 7010 in, deze geldt ook voor Nederland. De nieuwe pictogrammen voor noodverlichting zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Noodverlichting assortiment

Uiteraard bieden wij ook noodverlichtingsarmaturen en noodverlichting accu’s. In ons assortiment zijn armaturen met verschillende functies van verschillende merken te vinden. Voor elke behoefte kunt u bij ons terecht, of nou op zoek bent naar een goedkoop noodverlichtingsarmatuur of gaat voor een uitstekende kwaliteit. De noodverlichting armaturen zijn aangesloten op de netspanning, dit zorgt ervoor dat de accupack in de armatuur opgeladen blijft. Raca Baterries biedt u diverse soorten noodverlichting accu´s aan en helpt u de oplossing vinden voor uw toepassing.

Voor meer noodverlichting accessoires vindt u terug in ons noodverlichting assortiment. Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon of mailadres info@raca.nl.

Direct naar ons assortiment noodverlichting

Bekijk ons aanbod Noodverlichting

Deel dit artikel