Groei

Na ruim 5 jaar is Raca Batteries haar bedrijfspand aan de Satellietbaan te Hillegom ontgroeid. Door de groei van de afgelopen jaren maken wij nu de stap naar een nieuwe werkomgeving, gevestigd aan de Arnoudstraat 22 te Hillegom.

We betrekken hier een geheel gerenoveerd bedrijfspand met de uitstraling die past bij onze dienstverlening: duurzaam, professioneel, transparant, innovatief en functioneel.

Daar hebben we de mogelijkheid de komende jaren onze activiteiten voort te zetten en verder uit te breiden. Wij verhuizen 26 mei 2017.

Raca Batteries gaat groener

Het nieuwe kantoor is een bijzonder pand. Het bevindt zich op het bedrijventerrein Hillegom-Zuid dat is gelegen op een centrale locatie aan de N208 (Haarlem – Leiden) en de N207 (Hillegom – Leimuiden) die aansluiten op de Rijkswegen A4 en de A44. Het is een heel prettige werkomgeving, waarbij onder andere de tuin een groene bijdrage levert.

Het bedrijfspand draagt het energielabel A. Alle verlichting in zowel het kantoor als het magazijn is LED verlichting, aangestuurd door het DALI-protocol. Ook wordt er gebruik gemaakt van lichtsensoren. Met DALI en de lichtsensoren komt een duurzame en beheersbare werkomgeving binnen handbereik.

Ons nieuwe pand wordt volledig geautomatiseerd verwarmd op houtpellets.

Er wordt CO2-neutraal hout gestookt. Er komt evenveel CO2 vrij bij verbranding als bij natuurlijke verrotting. Dit aandeel wordt ook weer opgenomen bij de groei van bomen.

Duurzaam raca batteries

Voor elke boom die wordt gekapt om pelletkorrels te produceren, die gebruikt worden als brandstof voor de pelletkachels,wordt een nieuwe boom aangeplant. De CO2 uitstoot wordt hierdoor gecompenseerd. De pellets waar wij op gaan verwarmen zijn PEFC gecertificeerd.

PEFC Raca Batteries(Pan European Forrest Certification).

Kortom verwarmen op Houtpellets is ecologisch verantwoord en CO2 neutraal, het is een prima en al 50 jaar bewezen alternatief voor de fossiele brandstoffen.

Wat u moet weten omtrent onze verhuizing

Wij verhuizen op 26 mei 2017. Vanaf dan kunt u ook geen gebruik meer maken van de postbus.

Onze nieuwe adresgegevens per eind mei 2017:

Raca Batteries Nederland BV

Arnoudstraat 22

2182 DZ, Hillegom

U bent vanaf eind mei welkom om een kijkje te nemen.

Deel dit artikel