Afvalcontainer accu's - RACA regelt het!

Afvalcontainer accu’s voor alle afvalsystemen

RACA regelt het

Steeds meer bedrijven en gemeenten passen de ondergrondse container toe, omdat het een efficiëntere manier is om afval te verzamelen. Daarnaast zorgen de ondergrondse containers ervoor dat het stadsbeeld mooier en schoner wordt en de veiligheid tevens toeneemt.

Ondergrondse containers zijn er in verschillende soorten en maten beschikbaar met verschillende soorten systemen. RACA levert vervangende accu’s voor ondergrondse afvalcontainers die gebruik maken van de technologie van BWaste, Mic-O-Data, Sulo, VConsyst en WSS. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw bestaande behuizing van Mic-O-Data en VConsist geheel te reviseren en te voorzien van een nieuwe accu.

RACA regelt het

Ondergrondse afvalcontainer met batterijvoeding

Veel ondergrondse afvalcontainers maken gebruik van een systeem. Dat systeem is ten behoeve van elektronische toegangsverschaffing, dataregistratie en communicatie met batterijvoeding. Het systeem verzorgt de toegangscontrole en vulgraadmeting voor (ondergrondse) afvalcontainers waarbij alleen bewoners door middel van een pasje of sleutel bij kunnen. Het systeem werkt vaak een paar jaar op een accu. Doordat het systeem werkt op een batterijvoeding, functioneert het onafhankelijk van een aansluiting op het openbare elektriciteitsnet.

De flexibiliteit van het toegangssysteem wordt onder andere bepaald door de batterijvoeding. De accu maakt de plaatsing van de container mogelijk zonder aansluiting op het elektriciteitsnet. Na enige tijd zal de accu vervangen moeten worden. De vervangende accu voor een BWaste, Mic-O-Data, Sulo, VConsyst en WSS afvalcontainer kunt u bij ons bestellen. Voor systemen welke via solar-techniek hun accu’s in conditie houden, kunt u deze accu’s ook bij ons bestellen.

Voordelen van de containeraccu’s van RACA

  • Dezelfde kwaliteit als originele accu, maar qua prijsstelling zeer voordelig
  • Cellen in de accu zijn identiek aan een originele accu
  • Afmetingen van de behuizing zijn identiek aan een originele accu
  • Levering van producten uit eigen magazijn
  • 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

Uw containersysteem voorzien van de juiste accu? Raca regelt het!

Waarom kiezen voor RACA Group?

✔ RACA is al 30 jaar expert in de verkoop van accu’s en batterijen✔ Gespecialiseerd in accu’s voor afvalsystemen van alle A merken✔ Raca Group B.V. is ISO 9001:2015 gecertificeerd✔ Wij leveren accu aan overheden door heel Nederland✔ RACA reviseert uw bestaande accu’s (o.a. VConsyst en Mac-o-Data)✔ Snelle levering van producten uit ons eigen magazijn✔ 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service