Afvalverwerking

Van persoonlijk contact naar totaaloplossing

RACA Group levert al ruim 30 jaar producten aan bedrijven in de afvalverwerking. Van communicatiemiddelen zoals headsets tot accu’s voor afvalcontainers. Voor vele vragen heeft RACA een oplossing. Bent u werkzaam als inkoper in de afvalverwerking? En bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor communicatiemiddelen en accu’s? Wij denken graag met u mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Uw wensen en behoeften staan centraal

Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Klanten waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Graag maken wij kennis met u en uw bedrijf in een persoonlijk gesprek. Op basis van uw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Groot assortiment verlichting speciaal voor overheden

Van headset tot spreeksleutel, van accu's tot laadapparatuur: RACA heeft het in huis. Bij RACA bestelt u online uw accu voor uw container en headset voor iedere klus of project. In ons brede assortiment van communicatiemiddelen voeren wij een aanbod van bekende aanbieders zoals Motorola, Kenwood en Hytera. Voor containersaccu’s leveren wij originele en vervangende accu’s van o.a. Cellpower, Multipower en Taurac.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij uw bestelling snel, tegen de beste prijs. Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

30 jaar ervaring

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten

Uw vraag, RACA regelt het!