Bezoek onze showroom

Alle modellen in veel verschillende uitvoeringen van dichtbij bekijken en testen?

Raca Group BV beschikt over een showroom waarin het (nood)verlichting assortiment uitgebreid met vele showmodellen wordt getoond. Wil je de modellen eens van dichtbij bekijken en testen, of gewoon eens inspiratie opdoen?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met Rogier, Marcel, Richard, Sebastiaan, Peter of Roel op telefoonnummer (+31) (0)252-227070. Samen gaan we op zoek naar de beste producten die bij jou, jouw budget en toepassing passen. Onze adviseurs stellen een passend lichtplan op maat.

Advies op afspraak

Om zeker te zijn van een goed advies willen we je vragen een afspraak te maken; dan zorgen wij ervoor dat de juiste specialist aanwezig is om jouw vraag te beantwoorden. Wanneer je een advies wilt voor de akoestiek in een kantoor of andere ruimte verzoeken we je om de volgende zaken mee te nemen naar de afspraak: 1. Enkele foto's van jouw object waarop het volgende duidelijk is: afwerkingen / doorvoeringen op het plafond, inrichting, (vrije) wanden. 2. Een schets of technische tekening met afmetingen.

Openingstijden showroom

Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 – 17.00 uur. Wij zijn gevestigd op het bedrijventerrein Hillegom-Zuid dat is gelegen op een centrale locatie aan de N208 (Haarlem – Leiden) en de N207 (Hillegom – Leimuiden) die aansluiten op de Rijkswegen A4 en de A44. Wij beschikken over een groot aantal parkeerplaatsen waar je GRATIS kunt parkeren!