De mogelijkheden die LED verlichting biedt voor uw school

De kansen van LED verlichting voor uw school

Energie voor onze toekomst

RACA regelt hetHet energieverbruik in een schoolgebouw biedt unieke kansen op verbetering. Zo ook in uw schoolgebouw. Verbetering van de gezondheid van leerlingen. Verbetering van een duurzame leefomgeving van de volgende generatie. Verbetering in de besparing van jaarlijkse energiekosten. RACA gelooft in deze kansen. Met onze LED verlichting bieden wij structurele oplossingen om voordelen te realiseren op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing, gezondheid en onderhoud.

RACA regelt hetBij het ontwerpen van een verlichtingsinstallatie in een school is het van belang rekening te houden met een aantal factoren. Zo is het visuele comfort van belang, de energie-efficiency van de installatie en moet er uiteraard rekening worden gehouden met de sfeer en design. Ook is het van belang om de gebruiker voldoende mogelijkheden te geven om de verlichting zelf te regelen. De juiste hoeveelheid licht op het juiste moment op de juiste plaats, dat is waar het om draait in een school. RACA neemt u mee in dit proces. Met onze lichtexperts bepalen wij gezamenlijk een lichtplan om te komen tot het ontwerp met de juiste producten dat voldoet aan uw wensen. Met RACA creëert u verlichting die kansen biedt voor de toekomst.

De mogelijkheden die LED verlichting biedt voor uw school

Wat bepaalt nog meer een goede kwaliteit van LED verlichting in scholen?

Bij RACA realiseren wij ons dat het kiezen van de juiste verlichting een lastig proces kan zijn. Alleen afgaan op een kwaliteitscertificering is niet meer genoeg. De verlichting moet passen bij de doelstelling van het gebruik. Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste armatuur. Om dat proces te vereenvoudigen voldoen onze producten naast verschillende wettelijke keurmerken zoals CE aan aanvullende kwaliteitseisen. Die RACA kwaliteits(h)erkenning is voor ons de kern voor een duurzaam inzet van verlichting in een bedrijfspand.

Uw schoolgebouw verlichten? Raca regelt het!

Waarom kiezen voor RACA Group?

✔ RACA kiest voor verlichting met kwaliteit(h)erkenning✔ Gecertificeerde lichtspecialisten✔ Verlichtingsassortiment voor iedere school of instelling✔ Wij maken een lichtplan op maat✔ Producten zijn voorzien van A-kwaliteit driver✔ RACA-verlichting zorgt voor lager energieverbruik✔ Levering van producten uit eigen magazijn✔ 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

Lees meer over onze gespecialiseerde services voor LED verlichting