Gespecialiseerde services voor LED verlichting

De keuze voor verlichting is enorm. Online zal je grote verschillen zien in kwaliteit en prijs. Welke armatuur het beste past in jou bedrijfssituatie, is sterk afhankelijk van de toepassing waarvoor het armatuur zal moeten dienen. Wat is het doel dat je wil bereiken?

Gespecialiseerde medewerkers

RACA medewerkers zijn opgeleid tot gespecialiseerde licht adviseurs om jou de juiste adviezen te kunnen geven voor een optimale verlichting van jouw bedrijfspand. Wij geloven in een totaal advies om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Raca heeft verschillende merken, zoals Taurac en Norton, waarmee wij je een product kunnen bieden om tot een optimale lichtoplossing te kunnen komen.

Kwaliteitseisen voor de juiste LED verlichting

Bij RACA realiseren wij ons dat het kiezen van de juiste verlichting een lastig proces kan zijn. Alleen afgaan op een kwaliteitscertificering is niet meer genoeg. De verlichting moet passen bij de doelstelling van het gebruik. Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste armatuur. Om dat proces te vereenvoudigen voldoen onze producten naast verschillende wettelijke keurmerken zoals CE aan aanvullende kwaliteitseisen. Die RACA kwaliteits(h)erkenning is voor ons de kern voor een duurzaam inzet van verlichting in een bedrijfspand

Lichtadviseurs

Wij hebben voor jou lichtspecialisten in huis die je kunnen voorzien van een op maat gemaakt lichtadvies voor iedere bedrijfsruimte. Zij helpen je op weg om een keuze te maken en kunnen naar wens een verlichtingsplan voor jou uitwerken.

Professioneel verlichtingsplan

Professioneel verlichtingsplan

Een professioneel verlichtingsplan maken voor een bedrijfsruimte is meer dan het plaatsen van een paar armaturen. Licht heeft meer invloed dan je denkt. Het heeft effect op de productiviteit, de gemoedstoestand en de werksfeer. Om deze reden is een professioneel verlichtingsplan maken voor jouw bedrijfspand belangrijk. Bij RACA erkennen we het belang van het interieur en de plaatsing van licht. We weten welk verschil een professioneel verlichtingsplan kan maken.

Lees tip: Feiten over licht, maar dan echt leuk? Lees onze column blik op licht.

Voordelen van LED verlichting

Voordelen LED verlichting

Veel ondernemers schenken beperkt aandacht aan de juiste verlichting bij het ontwerpen van een ruimte. Dat is een gemiste kans, want er is heel veel winst te behalen met het juiste licht en goede akoestiek. Wist je dat 1,5% van het ziekteverzuim komt door slechte verlichting. Het tijdig vervangen van jouw huidige verlichting heeft daarnaast veel financiële en milieu voordelen. RACA heeft ervaren lichtplanners in huis, die jouw bedrijfsruimte zo inrichting dat jouw pand volledig is voorzien van de juiste voordelen dat verlichting jou kan bieden.

Lees tip: 10 gouden tips voor het verlichten van jouw kantoorruimte.

Op maat gemaakt lichtplan

Professioneel verlichtingsplan

Raca heeft de beschikking over speciale software waarmee wij een verlichtingsplan kunnen maken. We maken een op maat gemaakt ontwerp, speciaal toegepast op de doelstelling van jouw bedrijfsruimte. Kijk voor een voorbeeld van een verlichtingsplan. Maak vandaag nog een afspraak met Gert, om ook voor jouw bedrijfsruimte een professioneel lichtplan te maken.

Lees tip: bekijk het voorbeeld lichtplan van een kantoorruimte.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het onze gespecialiseerde services voor LED verlichting? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers nemen graag de tijd voor al jouw vragen. Voor meer informatie kan je ons altijd benaderen via telefoon (+31) (0)252-227070 of mailadres info@raca.nl