Gespecialiseerde services voor LED verlichting

De keuze voor verlichting is enorm. Online zult u grote verschillen zien in kwaliteit en prijs. Welke armatuur het beste past in uw bedrijfssituatie, is sterk afhankelijk van de toepassing waarvoor het armatuur zal moeten dienen. Wat is het doel dat u wil bereiken?

Gespecialiseerde medewerkers

RACA medewerkers zijn opgeleid tot gespecialiseerde licht adviseurs om u de juiste adviezen te kunnen geven voor een optimale verlichting van uw bedrijfspand. Wij geloven in een totaal advies om samen met u tot de beste oplossing te komen. Raca heeft verschillende merken, zoals Taurac en Norton, waarmee wij u een product kunnen bieden om tot een optimale lichtoplossing te kunnen komen.

Kwaliteitseisen voor de juiste LED verlichting

Bij RACA realiseren wij ons dat het kiezen van de juiste verlichting een lastig proces kan zijn. Alleen afgaan op een kwaliteitscertificering is niet meer genoeg. De verlichting moet passen bij de doelstelling van het gebruik. Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste armatuur. Om dat proces te vereenvoudigen voldoen onze producten naast verschillende wettelijke keurmerken zoals CE aan aanvullende kwaliteitseisen. Die RACA kwaliteits(h)erkenning is voor ons de kern voor een duurzaam inzet van verlichting in een bedrijfspand

Gert Molenaar - Lichtadviseur

Gert Molenaar Lichtadviseur

Met Gert Molenaar hebben wij een lichtspecialist in huis die u kan voorzien van een op maat gemaakt lichtadvies voor iedere bedrijfsruimte. Gert is als adviseur ingeschreven in het lichtregister onder nummer 66.143. In een maandelijkse column deelt Gert zijn kennis over verlichting. Zijn jarenlange ervaring op het gebied van verlichting komt hierin naar voren. Daarnaast deelt hij tips die u niet in de brochure zult tegenkomen.

Professioneel verlichtingsplan

Professioneel verlichtingsplan

Een professioneel verlichtingsplan maken voor een bedrijfsruimte is meer dan het plaatsen van een paar armaturen. Licht heeft meer invloed dan u denkt. Het heeft effect op de productiviteit, de gemoedstoestand en de werksfeer. Om deze reden is een professioneel verlichtingsplan maken voor uw bedrijfspand belangrijk. Bij RACA erkennen we het belang van het interieur en de plaatsing van licht. We weten welk verschil een professioneel verlichtingsplan kan maken.

Lees tip: Feiten over licht, maar dan echt leuk? Lees onze column blik op licht.

Voordelen van LED verlichting

Voordelen LED verlichting

Veel ondernemers schenken beperkt aandacht aan de juiste verlichting bij het ontwerpen van een ruimte. Dat is een gemiste kans, want er is heel veel winst te behalen met het juiste licht en goede akoestiek. Wist u dat 1,5% van het ziekteverzuim komt door slechte verlichting. Het tijdig vervangen van uw huidige verlichting heeft daarnaast veel financiële en milieu voordelen. RACA heeft ervaren lichtplanners in huis, die uw bedrijfsruimte zo inrichting dat uw pand volledig is voorzien van de juiste voordelen dat verlichting u kan bieden.

Lees tip: 10 gouden tips voor het verlichten van uw kantoorruimte.

Op maat gemaakt lichtplan

Professioneel verlichtingsplan

Raca heeft de beschikking over speciale software waarmee wij een verlichtingsplan kunnen maken. We maken een op maat gemaakt ontwerp, speciaal toegepast op de doelstelling van uw bedrijfsruimte. Kijk voor een voorbeeld van een verlichtingsplan. Maak vandaag nog een afspraak met Gert, om ook voor uw bedrijfsruimte een professioneel lichtplan te maken.

Lees tip: bekijk het voorbeeld lichtplan van een kantoorruimte.

LED Calculator

Met de RACA LED calculator kunt u zelf snel en eenvoudig zien hoeveel geld u kunt besparen op uw energie rekening door gebruik te maken van LED verlichting in uw bedrijfspand. Met deze calculator krijgt u inzicht in het geld dat u bespaart en welke bijdrage u kunt leveren aan een verbetering van het milieu. Met deze calculator vergelijken we de CO2 uitstoot en de zwavel uitstoot van gloeilampen, PLC lampen, HPI lampen, etc met die van LED verlichting.

Geef in de calculator zelf het aantal lampen aan, welke wattage ze hebben, wat de prijs is per Kwh en hoeveel uur ze branden. U zult vervolgens direct inzicht hebben hoeveel geld en uitstoot u bespaart. De uitkomsten zijn een indicatie. Voor een exacte berekening en keuze van producten kunt u contact met ons opnemen.

Start de LED calculator >

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het onze gespecialiseerde services voor LED verlichting? Neemt u dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde medewerkers nemen graag de tijd voor al uw vragen. Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon (+31) (0)252-227070 of mailadres info@raca.nl