Hoe maakt u met LED verlichting een kwalitatief, duurzame keuze in een bedrijfspand?

Welke verlichting heeft u nodig voor een bedrijfsruimte?

Hoe maakt u met LED verlichting een duurzame keuze in een bedrijfspand?

_LED verlichting zou een prioriteit moeten zijn als MVO een onderdeel is van uw bedrijfsvoering_

Naast alle bekende voordelen van LED verlichting, zoals het besparen op de energiekosten, is uit diverse onderzoeken al gebleken dat een betere lichtkwaliteit die goed is afgestemd op de omgeving, de activiteiten in de ruimte en daarmee vooral op de mens (de medewerkers in bedrijven) letterlijk leidt tot een gezondere leef- en dus werkomgeving. En élke werkgever is toch gebaat bij werknemers die zich prettig voelen in hun werkomgeving en in goede gezondheid verkeren? Licht dat goed op de omgeving en de activiteiten van het moment kunnen worden aangepast, verhogen naast het prestatieniveau ook nog eens de veiligheid en indirect dus de gezondheid. Meer kunt u lezen in de blog van onze lichtspecialist, Gert Molenaar, "licht is leven".

Hoe maakt u uit het grote aanbod verlichting nu een kwalitatief, duurzame keuze?

Het aanbod aan ledarmaturen is groot. Hoe maakt u daaruit nu een goede en vooral duurzame keuze? Wat zijn dan de belangrijkste eisen? De kwaliteit van het product zelf, de verlichting die het oplevert of is alleen de laagste prijs bepalend onder het mom “het maakt niet uit, als er maar licht uit komt”? De RACA kwaliteits(h)erkenningen vormt een overzicht van kwalificaties waaraan bedrijfsverlichting volgens onze norm aan moet voldoen. Kiest u voor kwaliteit of prijs? RACA neemt graag de tijd om samen met u te bekijken wat voor u het beste antwoord hierop is.

Laat u adviseren door een lichtspecialist

Met meer aandacht voor de mogelijkheden met (LED)verlichting kan een flinke kwaliteitsslag worden gemaakt. Maar dat begint wel met onderzoek, een goed advies van een deskundige op het gebied van verlichting. Dat kan helpen in het maken van betrouwbare en duurzame kwaliteitskeuzes. Het gaat daarbij om duurzame oplossingen, niet per definitie duur!

De keuze voor een bepaald type verlichting is zeer afhankelijk van het soort bedrijfsruimte en de wensen en behoeften die er zijn. Wij begeleiden onze klanten daarom stap voor stap naar het juiste armatuur. Met Gert Molenaar hebben wij een lichtspecialist in huis die u kan voorzien van een op maat gemaakt lichtadvies voor iedere bedrijfsruimte.
Wilt u meer weten over het onze gespecialiseerde services voor LED verlichting? Neemt u dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via telefoon (+31) (0)252-227070 of mailadres info@raca.nl

Voordelen RACA verlichting

 • Kwaliteit(h)erkenning
 • Producten CE en ENEC gecertificeerd
 • Verlichting voor ieder bedrijfspand
 • Lichtadvies met lichtplan

Waarom kiezen voor RACA Group?

 • RACA kiest voor verlichting met kwaliteit(h)erkenning
 • Gecertificeerde lichtspecialisten
 • Wij maken een lichtplan op maat
 • Producten zijn voorzien van A-kwaliteit driver
 • RACA-verlichting zorgt voor lager energieverbruik
 • Levering van producten uit eigen magazijn
 • 1-op-1 persoonlijk contact voor 100% tevreden service

Lees meer over onze gespecialiseerde services voor LED verlichting