Hoogwerker accu

Hoogwerker accu

Hoogwerker accu Raca

Accu's voor hoogwerker

Raca biedt een uitgebreid assortiment in hoogwerker accu's en is daarmee de accu shop van Nederland. Voor een hoogwerker accu kunt u bij ons terecht. Of u nu uw accu wilt vervangen of bij aankoop van een nieuwe hoogwerker een accu type moet uitzoeken, wij kunnen u precies vertellen wat de voor- en nadelen van verschillende accu types zijn en welke het beste passen bij uw toepassing. Al onze hoogwerker accu's (ook wel AGM accu's) worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Raca werkt onder andere samen met Cellpower, Multipower, PBQ en Panasonic, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten.

Hoogwerkers vragen om extreem hoge prestaties van de accu’s. De cyclische en zwaar cyclische AGM accu garandeert een hoge betrouwbaarheid onder hoge prestaties en levert langdurig energie. Deze accu’s zijn bestand tegen diepontlading en kunnen vaak ontladen en herladen kan worden. Een AGM accu voor hoogwerkers wordt regelmatig geladen en ontladen (cyclisch gebruik) in deze toepassingen.

Hoogwerker accu types

Raca levert u de volgende cyclische AGM loodaccu-types:

Weet u niet precies welke hoogwerker accu u nodig heeft? Of heeft u andere vragen betreft accu's voor hoogwerkers? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Voordelen AGM loodaccu's voor hoogwerkers

  • AGM loodaccu's zijn uitgerust met een hoog energievermogen
  • Uitstekend cyclisch vermogen
  • De cyclische levensduur van een AGM loodaccu is 3 keer zo lang dan een klassieke accu
  • Een zeer lage zelfontlading
  • Ideaal toe te passen voor zeer divers gebruik als stationair, cyclisch en hoge stromen
  • Onderhoudsvrij, lekvrij

Uw AGM loodaccu bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte hoogwerker accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment met hoogwerker accu's

Bekijk ons aanbod hoogwerker accu's