LED verlichting leverancier in Hillegom

Als groothandel zijn wij specialist in het leveren van verlichting. Wij leveren o.a. LED panelen, downlights, highbay, lichtlijnsystemen, waterdichte armaturen en noodverlichting. Wij bedienen klanten zoals installateurs, bouwbedrijven en pandeigenaren in de gehele Benelux. Ons assortiment bestaat uit een selectie van A-merken. Wij leveren producten van Taurac en van Norton. Hiermee kunnen wij in verlichtingsoplossingen voorzien voor alle bouw projecten. Producten leveren wij grotendeels uit eigen magazijn. Hierdoor is een snelle levering mogelijk.

Naast onze armaturen bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen, hulp bij aanvraag van energiesubsidies en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze lichtspecialist heeft antwoord op al uw vragen omtrent verlichting van uw bedrijfsruimte.

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten.