LED zaklamp

LED zaklamp

LED zaklamp Raca

LED zaklamp kopen

Raca biedt u verschillende type zaklampen aan. Zo kunt u kiezen uit oplaadbare en niet oplaadbare zaklampen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten types als Full led, Halogeen en LED zaklampen.

LED zaklampen worden onder andere toegepast binnen de politie, brandweer en beveiliging, maar ook voor thuisgebruik. LED zaklampen zijn krachtiger, energiezuinig en hebben bijna altijd een optie voor meerdere lichtstanden. LED zaklampen zijn er van klein tot groot en in verschillende soorten lichtsterktes.

Assortiment LED zaklampen

Raca levert u de volgende (oplaadbare) LED zaklampen geschikt voor diverse toepassingen:

Oplaadbare accu's en acculaders

Veel van de zaklampen in ons assortiment kunnen gebruikt worden met oplaadbare batterijen of accu’s. In veel gevallen betekent dat wel dat de batterijen uit de lamp gehaald moeten worden om ze los op te laden. Bij veel zaklampen zijn de batterijen / accu's inbegrepen, echter is dit niet overal het geval (dit is aangegeven bij het product). Is de accu van uw oplaadbare zaklamp leeg? Dan kunt u ook bij ons terecht voor verschillende zaklamp accu´s. Zowel voor originele accu's, maar ook voor vervangende accu’s kunt u bij Raca terecht.

Raca levert u de volgende oplaadbare accu's en acculaders voor uw zaklamp:

Uw LED zaklamp bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte LED zaklamp heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment LED zaklampen

Bekijk ons aanbod LED zaklampen