Medische hulpmiddelen kopen

Medische hulpmiddelen kopen

Medische hulpmiddelen kopen Raca

Medische hulpmiddelen van de beste kwaliteit

Wij leveren naast medische accu's en batterijen ook een geheel assortiment aan medische hulpmiddelen. In ons assortiment medische toebehoren kunt u diverse soorten medische hulpmiddelen bestellen van A-kwaliteit en tegen een scherpe prijs.Onze klanten zijn dan ook voornamelijk ziekenhuizen, revalidatiecentra en zorginstellingen. Denkt u hierbij aan batterijen en accu's voor monitoren, infuuspompen en defribillatoren.

Medische hulpmiddelen van Heine

Heine Optotechnik werd in 1946 opgericht door de Duitse natuurkundige Helmut A. Heine onderhoudt strenge kwaliteitseisen in een gedocumenteerd kwaliteitssysteem, waarin de internationale normen DIN EN ISO 9001, DIN EN ISO 13485 en de European Medical Device Regulations MDD 93/42 EEG zijn vastgesteld. Raca biedt u een uitgebreid assortiment in hulpmiddelen:

Medische accu's

Voor medische hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld defibrillators, tilliften en infuuspompen levert Raca medische accu's en batterijen op maat. Dit kan zowel origineel als vervangend. Als martkleider en toeleverancier voor medische accu's en batterijen in de medische sector leveren wij de vervangende medische accu's met cellen. Deze cellen zijn gelijkwaardig aan die van de originele medische accu's. Raca levert ook accu's voor scootmobielen en elektrische rolstoelen.

Uw medische hulpmiddelen bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u het geschikte hulpmiddel heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment medische hulpmiddelen

Bekijk alle medische hulpmiddelen