Noodstroom accu

Noodstroom accu

Noodstroom accu

Raca is al ruim 25 jaar uw specialist in noodstroom accu's.

Voor ruim 25 jaar zijn wij leverancier van accu's en op maat gemaakte accupacks. Voor de selectie van de juiste accu's voor een noodstroom / UPS systeem, ontvangen wij graag alle relevante informatie die van toepassing is om een juiste aanbieding te maken. Raca biedt een breed aanbod AGM accu's voor accu systemen.

Noodstroomvoorzieningen

Vrijwel elke noodstroomoplossing is voorzien van een 6V accu of (meerdere geschakelde) 12 volt accu's. Deze accu's moeten goed bestand zijn tegen zelfontlading en diep ontladen kunnen worden in geval van nood. De kwaliteit van de batterij is dus erg belangrijk voor de betrouwbaarheid van uw UPS installatie. De verschillende merken uit ons assortiment (Panasonic, Yuasa, PQB, CellPower en Multipower) bevatten de AGM techniek en de kwaliteit die nodig is om de betrouwbaarheid te garanderen. Een AGM accu is een bijzondere accu met name geschikt voor UPS (uninterruptible power supply) en alarm systemen.

Aanbod noodstroom accu's

Voor verschillende noodstroomvoorzieningen worden verschillende type accu's gebruikt. Deze types zijn te verdelen in hoge stroom accu's, lange levensduur accu's en hoge stroom en lange levensduur accu's. Ons online aanbod noodstroom accu's bestaat uit verschillende types:

Binnen ons online aanbod noodstroom accu's zijn verschillende merken beschikbaar:

Uw noodstroom accu's eenvoudig online kopen bij Raca

Wanneer u de geschikte noodstroom accu heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!