Nooduitgang bordjes

Nooduitgang bordjes

Nooduitgang bordjes

Nooduitgang bordjes en veiligheidspictogrammen

Nooduitgang verlichting is een integraal onderdeel van de veiligheid in een gebouw. Deze armaturen maken vluchtroutes zichtbaar, zodat aanwezigen het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Daarnaast verlichten de armaturen de vluchtroute zodat personen kunnen zien waar ze zijn. Door de veiligheidspictogrammen wordt de richting aangeven waar personen naartoe dienen te gaan in het geval van calamiteiten.

Aanbod nooduitgang bordjes

Raca biedt u een breed assortiment nooduitgang bordjes. Zo zijn er verschillende armaturen, pictogrammen, veiligheidskleuren en tekens. Doordat noodverlichting verplicht is in gebouwen, wordt de veiligheid van de aanwezige mensen gewaarborgd. Kies daarom voor de juiste noodverlichting en een veiligheidspictogram die voldoet aan de veiligheidsnorm. De veiligheidspictogrammen bieden wij aan in de merken HBI en Hertek, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten!

Accessoires voor nooduitgang bordjes

Naast ons aanbod nooduitgang bordjes leveren wij een compleet assortiment aan noodverlichting accessoires, zoals:

Uw nooduitgang bordje eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte nooduitgang bordjes heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Nooduitgang bordjes

Nooduitgang bordjes Raca

Modules en Inverters

Noodverlichting modules en inverters Raca

TL-verlichting

Noodverlichting TL Raca

Noodverlichting accu

Noodverlichting accu Raca

Connectoren

Noodverlichting connectoren Raca

Veiligheidspictogrammen

Noodverlichting pictogrammen Raca