Noodverlichting LED

Noodverlichting LED

Noodverlichting LED

Noodverlichting LED bij Raca in de online shop

Raca heeft voor iedere toepassing passende noodverlichting. In ons assortiment zijn armaturen met verschillende functies, noodverlichting accu's, connectoren, pictogrammen, TL lampen en modules & inverters van verschillende merken te vinden. Voor elke behoefte kunt u bij ons terecht, of u nou op zoek bent naar goedkope noodverlichting of gaat voor een uitstekende kwaliteit. Al onze noodverlichting artikelen worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is. Raca werkt onder andere samen met Taurac, HBI en Hertek, dit zijn vooraanstaande merken die u nooit in de steek zullen laten. Ook kunt u bij Raca een keuze maken in de montagewijze, lichtbron, lampvermogen, soort en voeding. Raca biedt twee soorten lichtbronnen aan als het gaat om noodverlichting.

De voordelen van noodverlichting LED

Led verlichting is sterk in opkomst in noodverlichtingsarmaturen. De LED technologie brengt namelijk enkele sterke voordelen met zich meer ten opzichte van de fluorescentie. Wij adviseren u te kiezen voor led noodverlichting vanwege de duurzaamheid en energie zuinigheid.

Efficiëntere lichtbron

Led is in tegenstelling tot fluorescentie een puntlichtbron. Het licht wordt efficiënt verspreid door de lenzen en reflectors. Led haalt eenvoudiger de gewenste luminantie vergeleken met fluorescentie. Daardoor kan het armatuur gedimd worden. Het voordeel van het dimmen van led is dat het niet alleen de levensduur, maar ook het energieverbruik ten goede komt.

Online aanbod noodverlichting LED

Ons online aanbod noodverlichting LED bestaat uit verschillende merken:

  • Noodverlichting LED Taurac De visie van Taurac is het produceren van betaalbare oplossingen voor elektronische producten en onderdelen, zoals noodverlichtingsarmaturen. Alle Taurac noodverlichtingsarmaturen worden uit voorraad geleverd, het zal dus zelden voorkomen dat een product niet leverbaar is.
  • Noodverlichting LED HBI HBI noodverlichting LED is voorzien van de 'LEDOLOGY' techniek. Men kan de noodverlichting op een zogenaamd 'low level' laten branden. Door de led armaturen die dienst doen als vluchtwegaanduiding (met pictogram) bij installatie standaard in te stellen op dit low level, kan tot 70% extra energie worden bespaard. Bovendien neemt in deze stand de levensduur van leds en batterijen fors toe.
  • Noodverlichting LED Hertek Hertek onderscheidt zich met parate kennis en oplossingsgericht meedenken, met een scherp oog voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en toepassingen. Hertek noodverlichting led is breed toepasbaar in verschillende uitvoeringen, snelle montage door de modulaire opbouw en heeft verschillende montage wijze.

Uw noodverlichting eenvoudig online kopen bij Raca

Wanneer u de geschikte noodverlichting producten heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Noodverlichtingsarmaturen

Noodverlichtingsarmaturen Raca

Modules en Inverters

Noodverlichting modules en inverters Raca

TL-verlichting

Noodverlichting TL Raca

Noodverlichting accu

Noodverlichting accu Raca

Connectoren

Noodverlichting connectoren Raca

Pictogrammen

Noodverlichting pictogrammen Raca