Onderwijs

Van persoonlijk contact naar een totaal oplossing

Ruim 30 jaar levert de RACA Group onderwijsinstellingen verlichting, noodverlichting en accu’s. Van basisschool tot universiteit. Voor ieder pand waar het onderwijs op zoek is naar geschikte (nood)verlichting en voor iedere elektrotechnische vraag heeft RACA een geschikte oplossing. Bent u werkzaam als inkoper bij een onderwijsinstelling? En bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw installatiebenodigdheden voor verlichting, noodverlichting of accu’s? Wij denken graag met u mee. Snel, kundig en betrouwbaar.

Van persoonlijk contact naar een totaal oplossing

Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. Onderwijsinstellingen waarderen ons om onze persoonlijke service en oplossingsgerichte manier van denken. Dit alles met als doel om voor ieder project een oplossing op maat te kunnen realiseren.

Uw wensen en behoeften staan centraal

Graag maken wij kennis met u en uw organisatie in een persoonlijk gesprek. Op basis van uw situatie verstrekken wij advies, informatie en maken wij een passende offerte. RACA werkt conform onze ISO 9001 certificering.

Naast onze producten bieden wij ook een grote variatie aan persoonlijk services aan. Denk hierbij aan het ontwikkelen van lichtplannen en advies op locatie voor grote (licht)projecten. Onze (licht)specialist heeft antwoord op al uw vragen omtrent (nood)verlichting van een schoolgebouw.

Groot assortiment verlichting speciaal voor overheden

Van verlichting tot noodverlichting en van accu's tot laadapparatuur: Raca heeft het in huis. Bij Raca bestelt u online uw installatiebenodigdheden voor uw klus of project. In ons brede assortiment voeren wij een aanbod van bekende aanbieders als HBI, Hertek, Eaton Blessing, Norton en Taurac.

Dankzij onze grote voorraden en scherpe afspraken leveren wij uw bestelling snel uit tegen de beste prijs. Staat uw product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij op zoek naar de juiste oplossing.

30 jaar ervaring

Door te luisteren naar de vraag van u als klant, het voorleggen van verschillende oplossingen en het snel leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten

Uw vraag, RACA regelt het!