Oplaadbare zaklamp

Oplaadbare zaklamp

Oplaadbare zaklamp Raca

Oplaadbare zaklamp kopen

Raca biedt u verschillende type zaklampen aan. Zo kunt u kiezen uit oplaadbare en niet oplaadbare zaklampen. Hier kunt u kiezen uit verschillende soorten als Full led, Halogeen en LED zaklampen.

Oplaadbare zaklampen zijn zaklampen waarvan de accu kan worden opgeladen. Oplaadbare zaklampen worden onder andere toegepast binnen de politie, brandweer en beveiliging, maar ook voor thuisgebruik. Veel van de zaklampen in ons assortiment kunnen gebruikt worden met oplaadbare batterijen of accu’s. In veel gevallen betekent dat wel dat de batterijen uit de lamp gehaald moeten worden om ze los op te laden. Bij veel zaklampen zijn de batterijen / accu's inbegrepen, echter is dit niet overal het geval (dit is aangegeven bij het product). Is de accu van uw oplaadbare zaklamp leeg? Dan kunt u ook bij ons terecht voor verschillende zaklamp accu´s. Zowel voor originele accu’s, maar ook voor vervangende accu’s kunt u bij Raca terecht.

Assortiment oplaadbare LED zaklampen

Raca levert u de volgende oplaadbare led zaklampen geschikt voor diverse toepassingen:

Oplaadbare accu's en acculaders

Raca levert u de volgende oplaadbare accu's en acculaders:

Uw oplaadbare zaklamp bestelt u eenvoudig online bij Raca

Wanneer u de geschikte zaklamp heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad. Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons complete assortiment zaklampen

Bekijk ons aanbod zaklampen