Over RACA

Uw technische groothandel voor noodverlichting, ledverlichting, accu's, batterijen en headsets in de Benelux

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van led verlichting, noodverlichting, accu's en batterijen. Deze producten leveren wij aan bedrijven die actief zijn in verschillende groeisectoren zoals de installatiebranche, onderwijsinstellingen, medische sector, bouwsector en afvalverwerking. Wij werken doelgericht, flexibel en loyaal. Met deze kernwaarden realiseren wij groei en innovatie voor onze klanten en plezier en ambitie in ons werk.

Vraag van morgen beantwoorden

In ons vakgebied streven wij ernaar de vraag van morgen te beantwoorden. Onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee uw bedrijf haar voordeel kan behalen. Onze klanten ondersteunen wij met een persoonlijke dienstverlening, zodat wij voor ieder project een oplossing op maat kunnen realiseren.

Toepassingsgebieden

De producten van RACA zijn te gebruiken door installateurs, brandbeveiligers, zorg- en overheidsinstellingen, beveiligers en politie, transporteurs, afvalverwerkers, gebouwbeheerders en in de bouwsector. Voor elke toepassing biedt RACA maatwerk.

Krachten van RACA

Bij RACA staan niet alleen onze producten voor een krachtig verhaal, maar ook onze medewerkers. We werken met een groep RACA medewerkers die een sterke ambitie hebben om de klant persoonlijk en daadkrachtig te helpen bij assortiment gerelateerde vragen, maatwerk projecten of bijvoorbeeld bestellingen. Zo komt u nooit voor ongewenste verrassingen, of met handen in het haar te staan.