Over RACA

Uw technische groothandel voor LED (nood)verlichting, accu's en batterijen in de Benelux

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van LED verlichting, Noodverlichting, accu's en batterijen. Deze producten leveren wij aan bedrijven die actief zijn in verschillende groei sectoren zoals de installatiebranche, onderwijsinstellingen, medische sector, bouwsector en afvalverwerking. Wij werken doelgericht, flexibel en loyaal. Met deze kernwaarden realiseren wij groei en innovatie voor onze klanten en plezier en ambitie in ons werk.

Vraag van morgen beantwoorden

In ons vakgebied streven wij ernaar de vraag van morgen te beantwoorden. Onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee uw bedrijf haar voordeel kan behalen. Onze klanten ondersteunen wij met een persoonlijke dienstverlening, zodat wij voor ieder project een oplossing op maat kunnen realiseren.

Krachten van RACA

Bij RACA staan niet alleen onze producten voor een krachtig verhaal, maar ook onze medewerkers. We werken met een groep RACA medewerkers die een sterke ambitie heeft om de klant persoonlijk en daadkrachtig te helpen bij het oplossen van vragen. Dit helpen doen we vanuit onze kernkrachten: doelgericht, flexibel en loyaal. Deze RACA krachten geven plezier in ons werk en zorgen jaar in jaar uit voor hoge beoordeling in klanttevredenheid.

We nemen u graag mee in een verder uitleg over onze RACA kernkrachten. Bekijk onze krachten om er achter te komen waar RACA voor staat en wat u kunt verwachten als u met ons in contact komt.