Voor wie?

Wij staan altijd voor u klaar

RACA regelt het

Als elektrotechnische groothandel groeien wij al jaren. Vanwege onze grote kennis in product en toepassingen zijn wij in staat om verder te gaan daar waar de meeste bedrijven ophouden. Wij weten als geen ander uw wensen te vertalen in een sterk en dynamisch assortiment. Door dit te combineren met een klantvriendelijke, persoonlijke benadering zijn wij al jarenlang een gewaardeerde handelspartner.

Wij helpen direct. Bel ons nu +31 252-227070 voor het maken van een afspraak. Wij zijn elke week van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar. Wij staan graag voor u klaar!

U bent van harte welkom bij RACA!

RACA regelt het

Ons assortiment past bij vele verschillende doelgroepen. Omdat elke klant anders is en andere behoeften heeft, hebben wij ons assortiment hierop ingedeeld. Om het voor u inzichtelijk maken, hebben wij per doelgroep een overzicht gemaakt van producten die voor uw werkgebied interessant zouden kunnen zijn.

Staat uw doelgroep er niet bij, of komt het assortiment niet overeen met uw vraag, neem dan graag contact met ons op. Voor elke situatie of vraag zoeken wij samen met u een oplossing.

Bent u bijvoorbeeld werkzaam

Afspraak maken

Wilt u een vrijblijvende afspraak of direct klant worden? Wij gaan graag met u in gesprek! Ik wil een vrijblijvende afspraak maken

Ik wil klant worden