Peter Nederlof: Accountmanager én LED specialist bij RACA

Peter Nederlof is accountmanager én LED specialist bij RACA

“Wat ik erg leuk vind aan mijn functie is samen met de installateur en opdrachtgever de juiste oplossing vinden voor het project.”

Binnen RACA houd ik mij bezig met de algemene LED verlichting en noodverlichting. Hierbij kunt u denken aan het adviseren van klanten om voor de juiste verlichting te kiezen. Dit kan gaan om projecten waar conventionele verlichting naar LED verlichting gewijzigd moet worden, maar ook nieuwbouw projecten waar LED verlichting ingezet gaat worden. Verder onderhoud ik contacten met onze verlichting leveranciers en houd ik mijn collega’s op de hoogte over de producten en ontwikkelingen binnen de markt. Dit zorgt ervoor dat mijn functie lekker veelzijdig is.

Alles voor een tevreden klant

Wat ik erg leuk vind aan mijn functie, is samen met de installateur en opdrachtgever de juiste oplossing te vinden voor het project. Dit door o.a. goed inzichtelijk te krijgen wat de wensen van de gebruiker/opdrachtgever zijn en daar een passend advies voor te leveren. Als een project uiteindelijk opgeleverd is, en alle partijen zijn tevreden met het eindresultaat, ben ik een blij mens. Het hebben van kwalitatieve verlichting op de juiste locatie, mag niet onderschat worden!

Duurzame kwaliteitspartner met maatwerk oplossingen

RACA ontzorgt klanten graag door mee te denken en te zoeken naar een passende oplossing voor ieder project. Dit kan bijvoorbeeld door een projectlocatie te bezoeken en/of het maken van een lichtberekening. Ook vraagstukken die iets minder ingewikkeld zijn, pakken we graag op. Denk hierbij aan het één op één upgraden van een PL downlighter naar een LED downlighter. Door onze persoonlijke aanpak en kennis van zaken, willen wij optreden als duurzame kwaliteitspartner.

Betrouwbaar, kwalitatief en breed georiënteerd

De afgelopen jaren heeft RACA zich ontwikkelt als echte allrounder op het gebied van LED verlichting. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat wij samen met u tot een passende oplossing kunnen komen voor o.a. de volgende sectoren:

Utiliteit

• Industrie

Zorginstellingen

Onderwijsinstellingen

• Sportaccommodaties

Openbare ruimtes en overheid

Om het gewenste resultaat te leveren, werken wij uitsluitend samen met A-merk leveranciers en merken. Op dit moment bestaat ons LED verlichting assortiment uit de volgende merken:

Axioma

LedSign

Norton

Spectrus (Emilux)

Prolumia

Taurac

Filterfunctie LED verlichting

Als u zichzelf eerst wilt verdiepen in de producten die wij aanbieden, dan kunt u werken met een paar makkelijke filters. Hierbij kunt u bijvoorbeeld selecteren op het type, IP beschermingsgraad, kleurtemperatuur, de stralingshoek en nog veel meer. Per productcategorie kunt u deze verschillende filters naar wens aan- en uitzetten.

Verwachtingspatroon

Net zoals wij voor onze relaties een betrouwbare partij willen zijn, verlangen we dit ook van onze leveranciers en de merken die wij binnen ons assortiment hebben. Keuzes worden bijvoorbeeld gebaseerd op kwaliteit, levertijden, flexibiliteit, doelgerichtheid, kennis en ondersteuning & service. Zo komen wij, de leverancier en u als klant nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Indien wij partijen tegenkomen die een aanvulling op ons huidige pakket zijn, en passen bij ons bedrijf en onze klantengroep, gaan wij natuurlijk graag om de tafel om te zien of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wilt u weten welke verlichting het beste past bij uw project, een lichtplan laten opstellen of bent u op zoek naar een duurzame kwaliteitspartner? Neem dan contact op met Peter via +31(0)88-5008496, hij adviseert u graag over de mogelijkheden.