Accountmanager Sebastiaan Bos biedt de oplossing!

Perfecte productkennis

Geen klant is hetzelfde en gekke vragen bestaan niet, dat is het motto van Sebastiaan. Door zijn perfecte productkennis kan hij voor ieder vraagstuk wel een oplossing aanbieden. Een goede voorbereiding is nou eenmaal het halve werk. Oprechte aandacht voor de klant en af en toe even een lekker los gesprek over voetbal.

Sebastiaan: “RACA werd ongeveer 30 jaar geleden opgericht en sinds 1999 richt RACA zijn pijlen voluit op accu’s en batterijen, in 2015 kwam daar de noodverlichting bij. We specialiseren ons bewust in deze nicheproducten en denken ook steeds mee met onze klanten op weg naar de oplossing die ze nodig hebben. Precies die werkwijze stelt ons in staat het verschil voor hen te maken, een doel dat we ons elke dag opnieuw vooropstellen.”

Steeds een passende noodverlichting

Noodverlichting is essentieel in elke werkomgeving. Denk maar aan het veilig uitvoeren van werkzaamheden, het lokaliseren van hulp- en blusmiddelen, het aangeven van vluchtroutes en nog veel meer waar noodverlichting zijn steentje in bijdraagt. RACA heeft producten van bekende merken HBI, Hertek,… in haar assortiment en is dealer van het merk Taurac. De armaturen van Taurac zijn opgedeeld in drie series Taurac Basic line, Plus line en de Premium line, elk met hun eigen specifieke kenmerken. “Voor elk budget en voor elk project is er een oplossing”, weet Sebastiaan. “Al is de Premium line het neusje van de zalm. Centrale en decentrale noodverlichting, testknop, automatische zelftest en op afstand uitlezen, 100.000 branduren. Maar uiteraard zijn ook de armaturen uit de Basic en de Plusline perfect in staat te doen wat ze moeten doen.”

Accu op maat

Ook met de levering van accu’s en op maat gemaakte accupacks wil RACA al meer dan 30 jaar meerwaarde bieden aan haar klanten. Daarom zijn de producten van verschillende A-merken via hen beschikbaar en specialiseert RACA zich meer en meer in wat ze ‘vervangende merkaccu’s’ noemen. Deze accu’s worden vervaardigd met dezelfde ‘performance’ cellen als de originele accu’s waardoor ze dezelfde prestaties leveren. “Steeds de juiste oplossing is ook bij deze productgroep het credo”, aldus Sebastiaan.

RACA verleent advies

Het verlenen van advies aan geïnteresseerde bedrijven en installateurs, ook daar doet RACA het net dat tikkeltje anders. Sebastiaan: “Installateurs en bedrijven kunnen ons uiteraard gewoon bellen. Maar ook een berichtje via WhatsApp behoort tot de mogelijkheden. Snel een fotootje maken van de huidige situatie en ons toesturen. Wij komen dan, zoals steeds uiteraard, met de oplossing op maat.”

RACA regelt het!