Security oortjes

Security oortjes

Security oortjes Raca

Security oortjes kopen

Uw security oortjes, ook wel portofoon oortjes / headset of beveiliging oortjes genoemd, en onderdelen voor uw portofoon headset bestelt u snel en eenvoudig bij Raca. Security oortjes worden vaak gebuikt op evenementen door beveiligingsbedrijven, politie eenheden, de overheid en andere instanties. Al onze producten zijn uitvoerig getest, dit maakt een hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid onze standaard. Hoewel al onze oortjes niet van de originele aanbieder zijn, is het niet te onderscheiden van het origineel en de kwaliteit blijft hetzelfde.

Beveiliging oortjes kopen

Wij leveren security oortjes welke geschikt zijn voor de volgende merken:

Kenwood en Motorola security oortjes

Kenwood en Motorola zijn twee zeer gerespecteerde merken in de wereld van portofoon oortjes. Hoewel onze producten niet van de originele aanbieders zijn, is de kwaliteit en gebruiksgemak exact hetzelfde. Voor u liggen hier alleen maar voordelen als we bijvoorbeeld gaan kijken naar de prijs die een stuk lager is dan het origineel. In ons assortiment kunt u onderdelen voor het luister- en spreekgedeelte vinden. Voor het luistergedeelte bieden we Flextube, instelbare D-vorm, oor bones en vaste D-vormen aan. Voor het spreekgedeelte bieden we dubbele bediening, enkele bediening en spreeksleutels aan.

Portofoon accessoires

Naast de security oortjes, kunt u ook bij ons terecht voor portofoon koptelefoons en portofoon accu's. De portofoon koptelefoons zijn geschikt voor verschillende merken portofoons, zoals Kenwood, Motorola en wij leveren universele koptelefoons. De portofoon accu's zijn geschikt voor verschillende merken portofoons, zoals Kenwood, Motorola, Hytera , Icom en Nokia. Daarnaast leveren wij ook de originele Motorola accu's.

Uw security oortjes eenvoudig bestellen bij Raca

Wanneer u de geschikte oortjes voor uw portofoon heeft gevonden kunt u deze zeer gemakkelijk bestellen bij Raca. Wij beschikken over een snelle bezorgservice en veel van onze producten zijn op voorraad.
Als u niet tevreden bent over een van onze producten krijgt u zonder veel gedoe uw geld teruggestort. U kunt bij ons terecht voor alle vragen wat betreft onze service op producten, wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Raca zet zich maximaal in om voor u de juiste en meest geschikte oplossing te vinden en streeft naar de beste kwaliteit voor elk product!

Direct naar ons assortiment met security oortjes

Bekijk alle security oortjes

Security oortjes kopen

Security oortjes Raca

Portofoon koptelefoons

Portofoon koptelefoon Raca

Portofoon accu's kopen

Portofoon accu Raca